Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kostiumy dla meda

Anros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,dziś dodali kostimy do is dla medyka,podoba mi się kostium lekarza 5,5k nx za 365d,czy ten kostium daje jakieś statystyki czy tylko wygląd?

Opublikowano

Nie wiem dlaczego nie ma perma,sam jestem zaskoczony,wyczekiwałem na kostiumy dla meda,ale dobry i rok,więc jeśli ktoś posiada staty tych kostiumów to niech opisze je tutaj ;)

Opublikowano

Cześć,dziś dodali kostimy do is dla medyka,podoba mi się kostium lekarza 5,5k nx za 365d,czy ten kostium daje jakieś statystyki czy tylko wygląd?

Wydaje mi się ,że dostaje to samo co sergeon_bikini czyli 3 weight reduction i 6sp usage reduction jednak iż,mogę się 

Nie wiem dlaczego nie ma perma,sam jestem zaskoczony,wyczekiwałem na kostiumy dla meda,ale dobry i rok,więc jeśli ktoś posiada staty tych kostiumów to niech opisze je tutaj ;)

tak jak napisałem wyżej to ma sergeon , jakiś miesiąc temu w święta dało siękupićsergeon_bikini na perma za 9900 nx  ^_^

mylić

Opublikowano

[...] jeśli ktoś posiada staty tych kostiumów to niech opisze je tutaj

a ja prosilbym jeszcze o statystyki surgeona i jego czesci

Wydaje mi się ,że dostaje to samo co sergeon_bikini czyli 3 weight reduction i 6sp usage reduction jednak iż,mogę się 

AAFBK5n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...