Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafik współpraca.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2063114218829881049127.png

Cześć, nawiąże współpracę z jakimś serwerem.

Oferuje się jako grafik. 

Potrafię wykonać:

Patcher

Ekran logowania

Wybór postaci

Wybór królestwa

Dopasowanie tekstur zbroi do tekstur broni lub na odwrót

Grafikę na fanpage

Loadingbar

Logo

etc..

Chętnych zapraszam na PW

Opublikowano

A ja nie polecam. 

Dlaczego?

- Czytałem Twoje wypowiedzi w innych tematach... nie znam cię ale po postach które zobaczyłem nie wydajesz się być ogarniętą osobą 

Pamiętaj to jest tylko moja subiektywna ocena, nie chce robić hejtu po prostu napisałem to co zauważyłem 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Polecam, znamy się już kawał czasu.Swoją robotę zawsze wykonuje w 100% :P

xD A JAK ZE MNĄ SIĘ ZADAWAŁEŚ TO OBRABIAŁEŚ MU D*** :<

@topic

Grafikę robi naprawdę dobrą więc polecam.

MTnm3AS.png

Opublikowano

Polecam. Prace na wysokim poziomie, a przecież na tym stołku właśnie talent graficzny liczy się najbardziej.

:)

Opublikowano

Plakietka pod nickiem chyba wystarczy

15-AwardImgMaster-1374012098.png

Mogłeś nie rozumieć, a więc napiszę ponownie z wytłuszczeniem istotnych kwestii, których najwidoczniej nie wyłapałeś:

Proponuję dodać jakieś przykładowe prace, abyśmy mogli lepiej Cię poznać oraz twoje umiejętności.

Pisząc umiejętności miałem na myśli nic innego jak poziom na jakim wykonuje prace..

Opublikowano

Mogłeś nie rozumieć, a więc napiszę ponownie z wytłuszczeniem istotnych kwestii, których najwidoczniej nie wyłapałeś:

Proponuję dodać jakieś przykładowe prace, abyśmy mogli lepiej Cię poznać oraz twoje umiejętności.

Pisząc umiejętności miałem na myśli nic innego jak poziom na jakim wykonuje prace..

Każdy kto korzysta z mpc  zna umiejętności darwora .

Wstawiał dużo prac ....

zawsze można na jego fp wejść 

1912513.jpeg

Opublikowano

Każdy kto korzysta z mpc  zna umiejętności darwora .

Wstawiał dużo prac ....

zawsze można na jego fp wejść 

Zrozum, to jest jego ogłoszenie, on się powinien wręcz "sprzedać", aby inni mieli wszystko ładnie przedstawione na tacy. 

Skoro mu na czymś zależy to wklejenie paru screenu problemu robić nie powinno, niemniej jednak kończę ten bezcelowy spam.

Oczywiście zostaję przy swoim zdaniu, że powinien zamieścić przykładowe prace..

Opublikowano

O Darwor :D
Jak najbardziej polecam, robi zajebistą grafikę i dobrze z nim się współpracuje ;]

Opublikowano

1758814230721661049127.png

http://www.mpcforum.pl/topic/1357353-zostan%C4%99-grafikiem/#entry11542158
Opublikowano

­

A ja nie polecam. 

Dlaczego?

- Czytałem Twoje wypowiedzi w innych tematach... nie znam cię ale po postach które zobaczyłem nie wydajesz się być ogarniętą osobą 

Pamiętaj to jest tylko moja subiektywna ocena, nie chce robić hejtu po prostu napisałem to co zauważyłem 

> wypowiedzi w postach

> umiejetnosci

mam ten styl na kompie <hihihi>(albo podobny >.<)

ale ofc polecam, mimo ze kawał c***a ale na grafice sie zna

Opublikowano

2 się błyszczy jak kupa w śniegu.

Tak, swieci jak psu jajca.

Ale to nie temat pt. "Galeria" tylko jest to oferta współpracy, więc jeżeli chcesz komentować w/w pracę to zapraszam do tematu w dziale FanART

­

> wypowiedzi w postach

> umiejetnosci

mam ten styl na kompie <hihihi>(albo podobny >.<)

ale ofc polecam, mimo ze kawał c***a ale na grafice sie zna

Czemu kawał c***a?  :huh:

Opublikowano

Trochę schematycznie i konwencjonalnie, ale znam gościa z MGT i zna się na rzeczy także walić drzwiami i oknami :P

Graficy w tych czasach są ciągle zabiegani, a jak ma czas to powinniście mu go uzupełnić :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...