Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boostowanie co myślicie ? Brąz -> Silver

UglyPanda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jak myślicie jak będę boostował konta na allegro tylko z brązu do silvera z 8 zeta za dywizję przejście 15 zeta placementy jak ktoś chce też 15 to jak myślicie będzie popyt na to ? 

Sam wbiłem platynę 5 na bolu i na bolu zamierzam boostować z kolegą on ryze bol top ja kata/syndra mid bol i raczej easy byśmy wygrywali jak myślicie ? jeżeli ktoś chce pomóc to zapraszam na pw dogadamy się.

Opublikowano

A potem ban za BoL'a ? No.to fajne boostowanie i.trochę słabo jak tylko platyna na bolu .

Opublikowano

Współczuje osobie, która zamówi u Ciebie usługę boostowania. Serio.

I współczuję Tobie za ten idiotyczny pomysł. 

Opublikowano

Pamietaj zeby to robic na innym IP bo jak kolo dostanie bana za bola to powie ze mu sie wlamali na konto i bedziesz mial przesrane. Polecam ci boostowac na bolu, ty bedziesz mial kase a jakas menda co nie umie sama grac (w sumie ty tez jestes taka "menda") dostanie moze bana :)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Cena mała, uwierz mi że wcześniej czy później znudzi Ci się to. Lepiej iść boostować zagraniczne konta, tam to dopiero jest zarobek. Nie ma porównania za boostowanie d4>d2 (polecam krishn3w_2 dobrze płacił) dostałem 50 dolarów ( 160 zł jeszcze wtedy ) Albo za 3 gry w gold (duo) 45zł. Cena nie adekwatna do czasu poświęconego na to. Łatwo by może było ale co powiedziałby właściciel konta jakby dostał bana?

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Tylko napiszesz ze bostujesz na bolu ? bo rownie dobrze osoby kupujące bostowanie moglby same grac na bolu i wbic sobie dywyzje.

Opublikowano

Plat 5 na bolu ŁO JA JESTEŚ PRO! Pewnie bez bola to brONSSS. Ale takie boostowanie to ... A zaraz ten ktoremu boostowales dostanie bana.

Opublikowano

Na twoim miejscu bym tego nie próbował, jeżeli to się wyda a ten kto u ciebie zamówił boostowanie może będzie chciał odzyskać swoje pieniądze dlatego to słaby pomysł boostowanie na BoL'u. 

Pomocnik
Opublikowano

Jak osoba którą będziesz boostował dostanie bana za cheaty , to ciekawy jestem co wtedy zrobisz :)

Opublikowano

Jak osoba którą będziesz boostował dostanie bana za cheaty , to ciekawy jestem co wtedy zrobisz :)

Nic nie zrobi, bedzie mial wywalone.

Opublikowano

Zawszę może powiedzieć, że jest to ban za boosting. Pomysł neutralny, jedyny - to zirytowani graczę spotkający tą wyboostowaną osobę w kolejce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...