Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamsBattle

koslsjshshs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

85280792560451915252.png

Procesor: Intel Core i5

Pamięć RAM: 8 GB

Łącze: 100Mbps

13108756578637881161.png

178.33.54.23:25573

85375583994583070682.png

Serwer TeamsBattle to serwer na którym toczy się odwieczna walka RED vs BLUE własnie u nas możesz pokazać tak własnie ty możesz pokazać swoją siłę i wygrać walkę w którejś z drużyn. Ok ale na czym polega serwer polega na walce 2 drużyn RED & BLUE w których w skład każdej drużyny wchodzi 19 osób razem z liderami drużyn który będą wami dowodzić oraz koordynować budową zamku wraz z budowniczym. Ok kumam all ale co ma robić ten lider opierdalać się ? Nie lider nie będzie się opierdalać lider ma za zadanie na początku serwera zarządzać swoją drużyną i zbierać razem z nimi itemki na założenie Cuboida TEAMU RED lub BLUE a więc Zapraszam cię na serwer TeamsBattle.

Aby dostać się na serwer trzeba napisać podanie rekrutacyjne w temacie lub

jak nie masz 50 postów wysłać na E-MAIL [email protected]

22702430290801818176.png

Chrupek_PL - Włascicel

McDissu - Lider RED

19baker98 - Lider BLUE

Podanie Rekrutacyjne 

ABY DOSTAĆ SIĘ NA SERWER NALEŻY WYSŁAĆ E-MAIL LUB NAPISAĆ W TEMACIE W KTÓRYM MUSI ZNAJDOWAĆ SIE :

DATA URODZENIA:
NICK:
CZY POSIADASZ TS+MIKROFON:
Kontakt:
DO JAKIEJ DRUŻYNY CHCESZ DOŁĄCZYĆ:
ILE DZIENNIE MOZESZ POSWIECIC NA GRE :
W JAKIEJ SKALI OCENIASZ SWOJE UM BUDOWANIA :
CZY PODSIADASZ KANAL NA YOUTUBE + LINK :
DLACZEGO AKURAT TY MASZ DOŁĄCZYĆ DO SERWERA :

STRONA WWW: TEAMSBATTLE.PL.TL

24192.gif
Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKaay

Serwer na pewno wypali wiem ze graczom będzie podobała się rozgrywka wojny nawet ja sam nie mogę się doczekać startu i zobaczenia kto wygra tą wielką wojnę mam nadzieje ze każdy będzie obecny na serwerze w chwili startu 

Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do rekrutacji w temacie lub na email strona WWW.TEAMSBATTLE.PL.TL 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...