Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duży Probel S.K.I.L.L ;P pomocy ;P

Heros2545

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś normalnie mogłem grać a tera wyskakuje mi takie coś.

The instruction at 0x00d1c17f referenced memory at 0x38061c40. The memory could not be read.

Click on OK to terminate the program ??? 

Instrukcja w 0x00d1c17f odwołuje się do pamięci w pamięci 0x39df1c40.The nie można odczytać Kliknij przycisk OK , aby zakończyć prgram

O co chodzi proszę pomuście nigdy mi taki błąd nie wyskakiwał i w dodatku jeszcze coś wyskoczyło z lupą taki typek był narysowany ... ??

A odpalam sf2.exe normalnie przez gameboster jak zwykle i nic się nie działo tera coś szwankuje wiecie może jak to naprawić bym był bardzo wdzięczny                                                                                                                         :D  :D  :D  

Opublikowano

Odpal grę bez żadnych dodatkowych programów i raczej będzie ok.

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Już naprawiłem problem był taki że musiałem w rejestrze usunąć taki folder xhunter1 i zrestartować kompa ;)

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...