Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dla kogo jest league of legends ?

pamie13c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ta gra ma jakiś sens dla ludzi biednych ?

Kilka uwag do ludzi biednych, nie przykładających uwagi do rozwoju osobistego:

Poświęcając swój czas na tą grę (2+h w tym czytanie o Lolu <nie tylko>, oglądanie streamów, i.in. )  istnieje duże prawdopodobieństwo że biedak się w przyszłości stoczy na samo dno zgrzytając zębami z zimna i choroby

Gra ma sens jedynie dla osób które na tym zarabiają: pracownicy RIOTU, „pro” gamerzy spędzający przed komputerem minimum 8 godzin dziennie,

Za bycie w diamondzie czy challangerze nie dostaje się nic !

Wysoka pozycja rankingowa uzależniona jest od ilości spędzonych godzin przy komputerze pod warunkiem że jest się nastawionym na zwycięstwo

Zbieranie pz na nową postać która i tak się znudzi…

Wydawanie pieniędzy na ten bezsens przez osoby biedne, wyciąganie od biednych rodziców jest oznaką patologii (pomijam szczęściarzy którzy urodzili się w bogatych rodzinach, bogatym kraju lub tym którzy wygrali w loterii)

Jeśli masz 20 lat i powiedzmy w wieku 25-30 będziesz już mieszkać sam to gra się skończy, zacznie się prawdziwa walka o przetrwanie, gra zwana życiem ! Żyjąc 100lat przez 70 lat będziesz  żyć na skraju ubóstwa, nie zdolny do rozwoju pozostanie ci jedynie wędrówka do urzędu pracy, będziesz się zadawał z ludźmi brudnymi i śmierdzącymi, idiotami i debilami.

Jeśli gdzieś w twojej głowie istnieje przekonanie że i tak zaraz się to wszystko skończy, bo szykuje się wojna, armagedon, i.in. to gratuluję naiwności, świat będzie się kręcił dalej i nie będziesz mieć w nim miejsca jako człowiek, będziesz żyć jak pies lub gorzej.

Opublikowano

jesli ktos uwaza te gre za sens zycia a za cel zyciowy obrali sobie jakas dywizje, no to wspolczuje im, a w lola biedaki grac tez moga, chociazby 4fun ;] dziwny post xD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Mam nadzieję że g... dobrze wam smakuje. Współczuję jedynie przyszłości i wielu lat beznadziejności.

Nie mówię tylko o lolu tylko o każdej grze w której żeby być dobrym musisz zapłacić pieniądze. Nawet jeśli jest się dobrym to co to realnie daje ? Liczą się pieniądze. Gry typu lol, nowa fifa w której żeby być dobrym trzeba napchać portfel władcom biznesu "po trupach do celu". Sensu można się doszukiwać jedynie w grach za które płaci się raz, które nie uzależniają i uczą.

jesli ktos uwaza te gre za sens zycia a za cel zyciowy obrali sobie jakas dywizje, no to wspolczuje im, a w lola biedaki grac tez moga, chociazby 4fun ;] dziwny post xD

Inaczej - jest to temat dla młodych żeby sobie przemyśleli granie w tego typu gry. Oczywiście są biedne dzieci które grają 4fun nie codziennie i tylko z przyjaciółmi ale takich jest nie wiele. Najwięcej jest dzieciaków z patologii, dzieci którymi się rodzice nie przejmują, nie kontrolują, jednym słowem mają je i ich przyszłość w d...

Opublikowano

Mam nadzieję że g... dobrze wam smakuje. Współczuję jedynie przyszłości i wielu lat beznadziejności.

Nie mówię tylko o lolu tylko o każdej grze w której żeby być dobrym musisz zapłacić pieniądze. Nawet jeśli jest się dobrym to co to realnie daje ? Liczą się pieniądze. Gry typu lol, nowa fifa w której żeby być dobrym trzeba napchać portfel władcom biznesu "po trupach do celu". Sensu można się doszukiwać jedynie w grach za które płaci się raz, które nie uzależniają i uczą.

Inaczej - jest to temat dla młodych żeby sobie przemyśleli granie w tego typu gry. Oczywiście są biedne dzieci które grają 4fun nie codziennie i tylko z przyjaciółmi ale takich jest nie wiele. Najwięcej jest dzieciaków z patologii, dzieci którymi się rodzice nie przejmują, nie kontrolują, jednym słowem mają je i ich przyszłość w d...

Jesteś k***a głupi czy udajesz? Kto ci każe wydać choćby grosz na LoLa? 

Nie wiem czy wiesz, ale już w praktycznie 3/4 gier są jakieś mikropłatności. Tak poza tym, to co to jest za temat i co ma zmienić bo nie ogarniam o.O

Opublikowano

Jesteś k***a głupi czy udajesz? Kto ci każe wydać choćby grosz na LoLa? 

Nie wiem czy wiesz, ale już w praktycznie 3/4 gier są jakieś mikropłatności. Tak poza tym, to co to jest za temat i co ma zmienić bo nie ogarniam o.O

Nie jest to temat dla mnie, nie wyzywaj mnie tylko pisz konkretnymi argumentami. Czy to że w 3/4 gier są jak to nazwałeś "mikropłatności" (z tego co ja wiem to ludzie na lola wydają po 10tys. złotych (jedna postać kosztuje 30zł, a ile skórek jest do niej?) no chyba że to dla ciebie mikro) oznacza że są one dobre ? Dla kogo są dobre ? Ludzie zrobią wszystko by się dorobić i z własnego projektu/gry zrobili firmę która nie wnosi nic pozytywnego i wartościowego do świata, psuje tylko dzieci i ich rodziny, gra nie jest robiona dla ludzi jak to w reklamach się przekonuje ale dla pieniędzy.

Opublikowano

Nie jest to temat dla mnie, nie wyzywaj mnie tylko pisz konkretnymi argumentami. Czy to że w 3/4 gier są jak to nazwałeś "mikropłatności" (z tego co ja wiem to ludzie na lola wydają po 10tys. złotych (jedna postać kosztuje 30zł, a ile skórek jest do niej?) no chyba że to dla ciebie mikro) oznacza że są one dobre ? Dla kogo są dobre ? Ludzie zrobią wszystko by się dorobić i z własnego projektu/gry zrobili firmę która nie wnosi nic pozytywnego i wartościowego do świata, psuje tylko dzieci i ich rodziny, gra nie jest robiona dla ludzi jak to w reklamach się przekonuje ale dla pieniędzy.

Ale szybki jesteś. Wiesz, że cały świat polega na pieniądzu Sherlocku? Ja na LoLa wydałem max. 50zł przez rok gry, a mam wszystkie champy, strony na runy (w tym runy)i pare skinów. Jeśli nie potrafisz się pohamować w wydawaniu pieniędzy na grę to nie graj - proste. Dalej nie rozumiem sensu tego tematu.

@Edit

zaraz napiszesz, że rok to niemożliwe i nolifie po 20h dziennie - nie :)

nie jestem z bogatej rodziny, a wszystkie klasy jakie miałem zdałem ze średnią 3.5+, więc po prostu nie rozumiem tego tematu

Opublikowano

Ale szybki jesteś. Wiesz, że cały świat polega na pieniądzu Sherlocku? Ja na LoLa wydałem max. 50zł przez rok gry, a mam wszystkie champy, strony na runy (w tym runy)i pare skinów. Jeśli nie potrafisz się pohamować w wydawaniu pieniędzy na grę to wydawaj - proste. Dalej nie rozumiem sensu tego tematu.

@Edit

zaraz napiszesz, że rok to niemożliwe i nolifie po 20h dziennie - nie :)

nie jestem z bogatej rodziny, a wszystkie klasy jakie miałem zdałem ze średnią 3.5+, więc po prostu nie rozumiem tego tematu

Chłopcze skoro dla ciebie ten temat nie ma sensu to po co się tutaj udzielasz ? Dla wielu ludzi to co napisałem jest sensowne i nie wszystkich to dotyczy, więc może zamiast wypisywać swoje żale w moim temacie pociśniesz rundkę w lola ? Jeśli jednak chodzisz do beznadziejnej szkoły w której nie trzeba się uczyć, w której przepisujesz zadania na przerwach, nie czytasz lektur to w takim razie może cię ten temat dotyczyć. Pamiętaj że teraźniejszość mija i jest przyszłość, zastanów się co będziesz robił.

Opublikowano

haha większe głupoty dawno nie czytałem ;) pieniądze nie maja nic do tego, jak wysoko w rankingu się znajdujesz ;)

a i dodam jeszcze "panie patologiczny" nie trać czasu na fora o grach, lepiej zajmij się "prawdziwą walką o przetrwanie"

PS. U MADE MY DAY  <3

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

To, czy kupisz RP, czy nie, NIE ZMIENI w żaden sposób tego, jak będziesz grać. Skiny skilla Ci nie dadzą, boosty jedynie przyspieszą levelowanie/zdobywanie IP. Argument z dupy, za przeproszeniem. 

A tu Cie zadziwie. Nie tylko w patologiach rodzice nie przejmują sie dziećmi. Nie wiem, czy masz jakieś przykre doświadczenia, czy jesteś wrazliwy i szkoda Ci ludzi, którzy zagubili się, ale nie popadaj w skrajności oO Mi z patologią i wylaniem na dzieci kojarzą się koleszki spod bram bardziej, aniżeli noł lajfy. 

Nie wierzę, że każdy, kto gra w lola (za dużo, trochę, mało) ma z góry zjebaną przyszłość. Ziomuś, coś Ty brał? daj też :)

Każdy jest kowalem swojego losu - takie coś ładnego ktoś kiedyś wymyślił. 

Ps. jesteś mega dziwny... umoralniasz większość wypowiadających się tutaj, a c**j Ci do tego co oni robią? Chcesz pomagać, idź na psychologię otwórz gabinet i tam się udzielaj oO

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Napiszę tak: Pierdolenie o Szopenie.

Ci pro-playerzy uczą się cały czas, żeby być wysoko (challanger, master) to trzeba dużo myśleć. Znać ruchy przeciwnika itd. Gry uczą wiele rzeczy.

Temat według mnie temat zbędny? Większość ludzi grających w różne gry, uznają to jako hobby lub pożeracz czasu.

Są ludzie idioci którzy traktują gry jako życie ale to tylko idioci [:

A co wydawania pieniędzy na grę to zależy od człowieka, nie którzy nie wydali ani jednego pieniądza na tą grę.

A LCS? Różne eventy, typu ESL'e, stream. Z tego da się wyżyć bardzo łatwo.

A ty autorze tematu według mnie jesteś zwykłą cebulą która histeryzuje, pozdrawiam.

Opublikowano

To, czy kupisz RP, czy nie, NIE ZMIENI w żaden sposób tego, jak będziesz grać. Skiny skilla Ci nie dadzą, boosty jedynie przyspieszą levelowanie/zdobywanie IP. Argument z dupy, za przeproszeniem. 

Nigdzie nie napisałem że chodzi konkretnie o tą grę, coś ci się ptaszyno pomyliło.

naturus, w 04 Lut 2015 - 14:33, powiedział:

A tu Cie zadziwie. Nie tylko w patologiach rodzice nie przejmują sie dziećmi. Nie wiem, czy masz jakieś przykre doświadczenia, czy jesteś wrazliwy i szkoda Ci ludzi, którzy zagubili się, ale nie popadaj w skrajności oO Mi z patologią i wylaniem na dzieci kojarzą się koleszki spod bram bardziej, aniżeli noł lajfy. 

Nie mówimy tu o mojej osobie tylko o wpływie tej gry i.in. na takie osoby.

Nie wierzę, że każdy, kto gra w lola (za dużo, trochę, mało) ma z góry zjebaną przyszłość. Ziomuś, coś Ty brał? daj też  :)

To nie jest kwestia wiary, faktem jest że wiele ludzi przez tą i.in. gry uzależniające zrujnuje sobie przyszłość. Współczuję że masz na myśli branie takiego świństwa.

Każdy jest kowalem swojego losu - takie coś ładnego ktoś kiedyś wymyślił. 

Rzeczywiście ładne zdanie

Ps. jesteś mega dziwny... umoralniasz większość wypowiadających się tutaj, a c**j Ci do tego co oni robią? Chcesz pomagać, idź na psychologię otwórz gabinet i tam się udzielaj oO

te twoje dziwactwa pominę

IDĘ JUŻ SOBIE, TEMAT PODZIAŁAŁ NA NIEKTÓRE OSOBY JAK CZERWONA PŁACHTA NA BYKA, ALE TO DOBRZE MOŻE SOBIE TO PRZEMYŚLĄ.

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...