Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zwiększyć MMR?

Kyusukee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze mam problem.Jak zwiększyć swoje MMR.Mam GI a dostaje po 15 pkt a jak przegram dostaje -20?Mam 20 wygranych i 14 przegranych.Jak z kolega grałem to (który jest z platyny)Dostawałem po 25 a traciłem zaledwie 10?.O co chodzi?

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Masz niskie MMR przez co dostajesz mało a odejmuje Ci dużo. Żeby to się poprawiło musisz wygrać kilka meczy z rzędu, ale obawiam się że w Twoim przypadku to nie wystarczy i potrzebujesz jakiejś większej serii wygranej 10-15. Możesz grać też duo z wyższą dywizją (jakaś platyna)

Opublikowano

Wygrywaj mecze... ,a się poprawią... tylko stosunek wygranych do przegranych musi być większy..

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Bardzo słabe mmr, graj duo. Wygrasz z 5 - 10 meczy, z dobrymi statami i poprawi się.

Co mają staty do mmr? Co powie każdy support na to?

Musisz mieć dobre w/l. Dobrym kopem do mmr jest granie duo z wyższą ligą i wygrywanie..

Opublikowano

@Kozak Tomaszuf w docie sie licza  staty i supporty nie narzekaja, gdyby riotowi sie chcialo to mogliby zrobic fajny system tylko jest jedna slaba sprawa - to jest riot.

@topic

musisz wygrywac, i tyle

Myślisz ze to by polepszyło sprawe?

Wyobraź sobie ze champy będą pickowane pod skile ktore nie mają czasu castowania, wszyscy będą czekać zeby tylko dobić, to byłoby bez sensu, kazdy grałby dla siebie..

Opublikowano

glupoty opowiadasz, wystarczy by liczylo KDA, wtedy asysta ma taka sama wage jak kill :-)

topic @ nie grales przypadkiem duo z kims nizej od ciebie? po kilku przegranych moglo spasc mmr

Opublikowano

Weź duoq z kimś z lepszej dywizji, wtedy dostaniesz lepszych preciwników a jak wygrasz to mmr podniesie sie bardziej niż gdybyś grał na swoim poziomie:p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...