Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masowe przegrywanie rankedów.

ʌǝуz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Założyłem ten temat ponieważ cały czas przegrywam rankedy. Jak na ten moment mam już 9 przegranych rankedów ( z rzędu ). Mój team ciągle feeduje, afczy itd.

Poradzicie mi coś aby to zmienić?? 

759081466790725720585.png

Opublikowano

Jeśli ciągle przegrywasz, nie graj więcej po 4/5 przegranych. Zagraj w coś innego, normal game, aram, cokolwiek, byleby zapomnieć o tamtych grach i odpocząć nieco od rankedów. Obecny sezon zapowiada się o wiele gorzej w kwestii rankedów, ponieważ znaczna ilość graczy będących w Silverze/Unranked chce do brązu, z niewiadomych mi przyczyn. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeśli ciągle przegrywasz, nie graj więcej po 4/5 przegranych. Zagraj w coś innego, normal game, aram, cokolwiek, byleby zapomnieć o tamtych grach i odpocząć nieco od rankedów. Obecny sezon zapowiada się o wiele gorzej w kwestii rankedów, ponieważ znaczna ilość graczy będących w Silverze/Unranked chce do brązu, z niewiadomych mi przyczyn. 

W sumie ja tez chce do brązu jakoś mnie ciągnie i specjalnie przegrywam

Opublikowano

Może macie rację. Może najlepiej odpocząć trochę od rankedów. Ale z drugiej strony normale u imnie to kompletna porażka. Zwykle nie mamy jungli lub supporta :(  

759081466790725720585.png

Opublikowano

Może macie rację. Może najlepiej odpocząć trochę od rankedów. Ale z drugiej strony normale u imnie to kompletna porażka. Zwykle nie mamy jungli lub supporta :(

Często tak się dzieje, ponieważ ludzie upatrzyli sobie swoje pozycje i za nic w świecie nie będą supportem czy junglerem, bo nie potrafią. Dlatego zawsze pytam, po co grają w Lola, skoro nie potrafią grać na każdej pozycji.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie graj z randomami, proste. Sklej ekipę, 5 przyjaciół i graj :)

Uwierz mi znacznie poprawi to Twoją sytuacje w historii gier.

Opublikowano

Nie graj z randomami, proste. Sklej ekipę, 5 przyjaciół i graj :)

Uwierz mi znacznie poprawi to Twoją sytuacje w historii gier.

poprawi sytuacje w historii, ale nie poprawi dywizji ^_

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Polecam się nauczyć grać po prostu. Najłatwiejszy sposób - opanować jakąś postać co sama wybije apc, adc i ewentualnie jesio jedną osobę obije, a resztę zrobi nawet najbardziej ułomny team.  

+ nie grać caaaaaały czas rankedów jeśli je przegrywasz. naucz się kontrolować mapę, dbaj o wizję, farmę, nie greeduj i inne głupoty, których "uczą". 

Opublikowano

Może odpocznij od rankedów, i pograj trochę normali aby podciągnąć skilla.

Jeśli jego problemem, powodem przegranych są afki to on nie poradzi nic na to podciągając skilla. Po za tym na normalach... czy tam dużo można się nauczyć? No nie wiem

Ja Ci proponuje zagrać duo z jakimś dobrym kolegą, bo w duo zawsze jest łatwiej gdy masz do carrowania 3 osoby a nie 4 ;-)

Opublikowano

Jeśli jego problemem, powodem przegranych są afki to on nie poradzi nic na to podciągając skilla. Po za tym na normalach... czy tam dużo można się nauczyć? No nie wiem

Ja Ci proponuje zagrać duo z jakimś dobrym kolegą, bo w duo zawsze jest łatwiej gdy masz do carrowania 3 osoby a nie 4 ;-)

Odpoczynek od owych rankedów też może pomóc, odpoczni. psychicznie,a na normalach gra luźno i się nie stresuję, a co najważniejsze udoskonala swoją grę.
Opublikowano

Polecam się nauczyć grać po prostu. Najłatwiejszy sposób - opanować jakąś postać co sama wybije apc, adc i ewentualnie jesio jedną osobę obije, a resztę zrobi nawet najbardziej ułomny team.  

+ nie grać caaaaaały czas rankedów jeśli je przegrywasz. naucz się kontrolować mapę, dbaj o wizję, farmę, nie greeduj i inne głupoty, których "uczą". 

" Nie greeduj " xD

pickuj tresza

@Silhouette

@top

Polecam wypic piwko przed gra, skillshoty od razu lepiej wchodza.

Nie zapomij kupowac skina do kazdej postaci ktora grasz na rankedzie-zwiekszy to twoje szanse na win.

I oczywiscie pisz, ze jestes smurfem-ludzie wtedy sie probuja popisac.

A na koniec-miej ubaw, nawet jesli przegrywasz.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...