Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administrator od strony wizualnej, oraz popytu szuka osób do TEAM'u.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, może zacznijmy ode mnie. :)

Mam na imię Filip, pochodzę z Włocławka i mam 17 lat, już ponad 6 lat angażuję się w grę na serwerach metin2, przesiaduję godzinami na TeamSpeakach, oraz wysłuchuję to na jakim serwerze ludzie by grali, oraz na jakie serwery ludzie aktualnie odchodzą.

Grałem na wielu serwerach, moimi gustami są serwery na których trzeba troszkę popracować na to co się ma, aczkolwiek nie zmieniać np. swojej zbroi co 5 lvli, gdzie 20 lvli wbijemy w godzinę.

Dlatego decyduję się na serwer Medium, typowy medium, który będzie miał w sobie nutkę hardu, ale również nie zniechęci nierobków.

Jestem osobą szczerą, skłonną do pomocy, oraz rozmowną, postawienie serwera nie ma na celu zarabiania ogromnej floty, po prostu to, aby serwer mógł stać sam z siebie, a ja oraz ekipa była szczęśliwa z pracy nad nim.

Przystąpmy do specyfikacji serwera :
Nazwa serwera : HorizontMT2

Typ serwera : Medium

Członkowie TEAMu : BUSOLINI[Flowklor]

Informacje : Serwer stawiamy od zera,

Poszukuję : Technik, Sponsor, Główny Administrator[+18]

Wymagania : wiek +17, wymagam lojalności, oraz to samo daję Wam, cierpliwości, skłonności do pracy, oraz podstawowej znajomości ortografi, dobrze aby każdy z TEAMu posiadał :
Telefon, GG, Ts, Facebook.

Kontakt :

GG. 50047153

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Nie mam takich znajomości, ani z miasta, ani z gry, którzy znają się na jednej z tych stron. Niestety, ale będzie to moja pierwsza próba.

eriosgkmk.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...