Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 350zł

Miley8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam słuchawek do 350zł, chyba, że zmuszą mnie do przebicia tej granicy swoją jakością. Ostatnio pogrywam w CS:GO, lecz nie gardzę słuchaniem muzyki. Moja karta dzwiękowa to karta w laptopie ASUS N61VG (chyba będzie lepiej jak podam model laptopa, bo sam nie wiem czy bym podał dobrą nazwę karty). Do tej pory miałem CREATIVE Fatal1ty, podobały mi się, lecz teraz chciałbym coś znacznie lepszego. Fajnie jakby były z mikrofonem. Czytałem tematy innych użytkowników i zastanawiam się dlaczego pomijacie słuchawki QPAD QH-90? Dodatkowo dobrze by było gdyby tłumiły dźwięk z otoczenia (telewizor w pokoju + domownicy = "M jak miłość", "Barwy Szczęścia", "Pierwsza Miłość" i cholera wie co tam jeszcze hahah :D)

Pozdrawiam. :)

Yo!

Opublikowano

Witam,

dużo wymagań, jak na sprzęt do 350 zł. Chociaż ja również szukam czegoś podobnego, może być nieco droższe, ale ważne żeby gwarantowało jakość i było trwałe. I zgadzam się z tłumieniem dźwięku, bo również zmagam się ze wszystkimi serialami wieczornymi.

Opublikowano

Zestaw słuchawkowy Genius GX Gaming HS-G700V Cavimanus  za 207 zł a nawet i taniej- 

Dobra słuchawki, sami ich używam , gościa z trupa słyszałem jak plantował pakę na B

http://www.gx-gaming.com/?action=products_detail&wtype=feature&id=7

Recenzja:

http://pccentre.pl/article/show/genius-gx-gaming-cavimanus-hs-g700v-headset/id=17967;page=6
Opublikowano

No to ja już nie wiem co wybrać. A moja karta dźwiękowa? Co o niej myślicie?

Yo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...