Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z połączeniem się pada do XBOX 360

FokickPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam konsolę XBOX 360. Wraz z nią otrzymałem 2 pady. Oba działały bez zarzutów aż do teraz. Gdy chcę włączyć pada, uruchamia się też XBOX lecz ani na padzie ani na konsoli nie zaświeciło się to światełko że połączono. Nie chce się połączyć. Gdy klikam ten guziczek na konsoli ona miga wszystkimi światełkami i po chwili żadne się już nie świeci. Na padzie cały czas wszystkie migają. Padem mogę się połączyć z adapterem, który jest dokupiony do komputera. Wiecie jak naprawić ten problem? XBOX już nie jest na gwarancji. 

Opublikowano

Nie masz może jakiegoś innego pada do sprawdzenia czy połączy się z konsolą?

Jeśli 2 pady nie chcą się nagle połączyć, to raczej problem leży po stronie konsoli i skoro działa z adapterem

Spróbuj podłączyć go do pc i jak nie będzie już zsynchronizowany z konsolą to wtedy jeszcze raz go połącz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Falcon czy Jasper?

Na falconach czasami działy się zawirowania z connectorem i po jakimś czasie był on do wymiany.

Koszta wymiany takiego czegoś są małe, w granicach 20-50zł.

Jeśli posiadasz drugą konsolę, bądź jakiś kolega ma, to sprawdź czy się połączy z inną konsolą. Na odwrót też zrób ... postaraj się podłączyć innego pada do Twojej konsoli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...