Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer nie wykrywa słuchawek bluetooth

Arbesylian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry.

Dzisiaj wróciłem z małej wycieczki(komputer był nieruszany przez 3 dni) i podłączając nadajnik bluetooth przez który słuchawki łączą się z komputerem zauważyłem że nie wykrywa mi ich(bluetooth się z nimi nie łączył) no to chwile poszukałem po internecie i wykorzystałem najprostrzą poradę jaką dawali ludzie czyli przeinstalowałem sterownki z nadajnika.Już wszystko wydawało się że jest dobrze, komputer połączył się ze słuchawkami ale nie było dzwięku.Więc wchodzę w penel sterowania-->dzwiek i zakładka odtwarzanie a tam nie ma moich słuchawek, są tylko te domyślnie ustawione głośniki (nic prócz słuchawek nie jest podłączone do kompa) i tu jest moje pytanie co zrobić żeby przestawic(albo wgl wykryć)słuchawki na domyślne urządzenie audio.Dodam że przed wyjazdem wszystko było dobrze.A i jeszcze coś dla tych którzy to bedą uwarzać mnie za idiotę - TAK SŁUCHAWKI SĄ WŁĄCZONE.

Opublikowano

dobra, nie ważne wystarczylo jeden i ten sam sterownik zainstalowac 3 razy i dziala xD nadal nie wiem czemu nie dzialalo ale juz jest ok.Nwm jak temat się zamyka ale jak by ktoś mógł to proszę go zamknąc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...