Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Kha'Zix

fantom33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem ostatnio Kha'Zixa no i mam problem z buildem, maksowaniem skili i ewoluowaniem ich. Patrzyłem oczywiście po google itd., ale jak to zawsze, jedni tak, drudzy tak :p. Do mpc mam zaufanie więc gdyby ktoś mógłby mi napisać to wszystko to byłbym naprawdę wdzięczy i oczywiście daje + :P 

Pomocnik
Opublikowano

Hydra , black cleavar , last Whisper , ioanki, MoW , Krwiopijec, ewentualnie możesz złożyć tanky item aka omen etc. Maksujesz Q , E , W . Ewoluujesz tak samo . :)

// mówię o graniu na top lane , jak idziesz w jungle pierwsze Ewoluujesz E , czyli skok :)

Opublikowano

ioanki to buty na cooldown

a co do buildu na jungle, to polecam: niebieski item na jungle z ulepszeniem na penetracje, właśnie te buty, hydra, last whisper, potem dwa tanky itemy, np banshee, guardian angel, omen etc.

bierzesz najpierw Q, potem W, następnie E, i maksujesz R>Q>E>W, a ewoulujesz najpierw E, potem Q

Opublikowano

Hydra , black cleavar , last Whisper , ioanki, MoW , Krwiopijec, ewentualnie możesz złożyć tanky item aka omen etc. Maksujesz Q , E , W . Ewoluujesz tak samo . :)

// mówię o graniu na top lane , jak idziesz w jungle pierwsze Ewoluujesz E , czyli skok :)

znerfili w? kiedyś to się ewoluowało jako pierwsze ;p

Pomocnik
Opublikowano

znerfili w? kiedyś to się ewoluowało jako pierwsze ;p

Taa, kilka pachy temu. Teraz znowu Q jako pierwsze do ewolucji ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...