Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Najlepszy zabójca.

BladOrt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym was prosić byście podali mi postać która jest typowo zabójcom, która wbija robi co trzeba i ucieka za 5500

i najlepiej jakieś porady, build ponieważ jestem mało doświadczonym graczem.

Opublikowano

Gram niedługo, ale za zabójcę mogę polecić Kali. Dla mnie jest to postać idealana, wpada j*b j*b i masz kolejnego fraga. Ostatnio na "siege" był taki tryb że można grać postaciami hundu vs mayan. Tam właśnie zagrałem Kali, mimo że mam 9lv wklepałem 24/0 i teraz na nią zbieram. Itemki najlepiej kupować pod attack speed, attack power, penetracje

Opublikowano

Na ta chwile najlepszy assasin to: Kali aczkolwiek Awilix goni ja teraz bardzo mocno, a loki ktory był kiedyś top1 teraz idzie powoli do lamusa, plus w TOP3 jest tez mercury jego DMG 1hit1kill rozwala cała spolecznosc smita a oni jeszcze mu bufa chca dac ... 

podsumowując 

1. Kali 

2. Mercury 

3. Awilix 

4. Reszta na rowni bo na ta chwile nie ma slabego assasina

Co do buildu to wiekszosc assasinow ma taki sam czyli Atak speed, Kryt i Pene a wszystkie postacie i ich buildy roznia sie gora 2 itemkami np Merc musi miec Luk i to najlepiej jako 1-2 item w zależności na jakiej mapie grasz, Kali musi miec Fatalisa i quinsy , a awilix CD oraz szybkosc biegu 

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...