Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atak DdoS

numer1234xD4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzis dostalem bana od nieprzyjemnego admina na 24 godziny, to się wk*rwilem i zddosowalem mu forum. Mogę mieć przez to kłopoty prawne? xD pozdrawiam (ps: serwerownia nie jest jakaś ogromna, tylko 4 serwery z czego tylko w sumie na jednym ludzie grają)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam. Dzis dostalem bana od nieprzyjemnego admina na 24 godziny, to się wk*rwilem i zddosowalem mu forum. Mogę mieć przez to kłopoty prawne? xD pozdrawiam (ps: serwerownia nie jest jakaś ogromna, tylko 4 serwery z czego tylko w sumie na jednym ludzie grają)

Jeżeli Administracja serwera, którego ddosowałeś weźmie to na poważnie mogą Ciebie zgłosić.

Opublikowano

pewnie to jakieś boby i nawet ip nie wezmą, zresztą wątpię. Ale chyba z 1 kompa nie ddosowałeś xD Jak pójdą z tym do sądu i udowodnią, że coś stracili to tak

Opublikowano

Atak ddos jest w Polsce karalny nie ważne czy coś na tym stracili jeśli będą mieli dowody na to że ty ich szmyrgłeś po serwerowni i to zgłosza to masz problemy xD

Opublikowano

Jak ktoś mnie DDosował dostał kare wysokości 5tyś odszkodowania oraz roczne opłacenie serwera :)

4rsu52.jpg

"Idź dumnie przed siebie, życie to twoja scena

I nie pi*rdol farmazony, które słyszysz na swój temat."

Opublikowano

Głupie zachowanie.

Oczywiście, że tak. Polskie prawa są inne niż te zagraniczne. Tymbardziej że zdaniem osób starszych wraz z policją, internet jest niebezpieczny. Jeśli cię wezwą to masz karę gwarantowaną.

Phiii... Głupstwa ! Policja wszystko znajdzie. Popyka coś w komputerze i wykryje Co robił, a IP mogą wykryć sami. Mało się znacie. W policji są świetni fachowcy, którzy budowę komputera jak i jego korzystanie mają w 1 palcu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...