Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SUPPORT ZOSTAŁ ATAKOWANY DDOS?

Mateusz972

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wbijam sobie na supporta bo walczyłem z ub. A tu nagle .

6Up1nOW.png?1

Na Twitchu 

Zendesk Operations

Piszę że są opóźnienia i nie daje wykonywać danej funcji .

We are working on narrowing down the causes of these issues. Next update in ~30-60 minutes or as available. Thank you for your patience.

@Edik

Dobra wszedłem na stronę ale są straszne opóźnienia,, nooo i znowu ten sam błąd wyszedł u was tak jest? 

RITO TO MAŁPY KTÓRE ŚPIĄ NA PIENIĄDZACH 

Opublikowano
Nawet jeżeli są jakieś DDoS to Riot sobie z nimi poradzi. Nie wiem czym się zachwycać.

Że się cieszę, jakiś nie wiem hacker wkurzył się że mu konto zostało zbanowane to się odegrewa na supportów. Taka moja mała myśl. A się ciesze z tego bo jak ich nie lubię, nie o to mi chodzi że ja płaczę z powodu konta, nie no przez jeden dzień byłem zły ale tera mam na nich wyjebane. 

Opublikowano

I tak nic im to nie da . RIOT na pewno sobie poradzi  :) 

Zobaczy się  :]

Opublikowano

Że się cieszę, jakiś nie wiem hacker wkurzył się że mu konto zostało zbanowane to się odegrewa na supportów. Taka moja mała myśl. A się ciesze z tego bo jak ich nie lubię, nie o to mi chodzi że ja płaczę z powodu konta, nie no przez jeden dzień byłem zły ale tera mam na nich wyjebane. 

Sam sobie przeczysz. Bo jakbyś miał to gdzieś, to byś się nie cieszył. 

Czy ja wiem... Niech zhakują Ci hakerzy co Windowsa, xBoxa itp.

To się nie pozbierają...

Pozbierają. Po za tym info nie potwierdzone, że jakieś DDoSy. ;)

Opublikowano

Oni nie dildosuja suporta tylko ejdikery, bo mówili mi, że support jest usseles na lini kappa.

top/ jeśli to był by dildos to było by to znacznie dłużej, bo ja na lajcie wchodzę juz  ;v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...