Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Nidalee

Sharq0986

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Co mi powiecie o tej postaci? Chciałbym poznać jej wady i zalety. Czy jest ona trudną postacią?

Jakieś drobne porady dotyczące nidalee mile widziane ;d

6166814701688271294256.png

Pomocnik
Opublikowano

Jest bardzo dobrą postacią , ma dasha, heala , niezły dmg :) Po buffie ze stworami w jungli , poprawił jej się escape mechanizm :) O dziwo w obecnym patchu znalazła się w tierze 1 ale uwaga - junglerów . Świetnie nadaje się na topa i mida . Miazga na linii , dzięki W w formie pumy można łatwo omijać skilshoty , polecam tą postać , bardzo ją lubię i myślę , że Ty też polubisz :)

Opublikowano

Polecam, głównie na mida, ale również sprawdza się w jungli.

ma dużo zalet, tj. 

• 7 spelli
  • doskok
  • dzida z dużym zasięgiem
  • uleczenie
  • zwiększenie attack speedu
  • duży dmg
  • AoE
Opublikowano

Nida jest świetnym champem.Dobra na topa pod AD.Na midzie pod AP jak wiadomo.W bronze i silver można ją na suppie spotkać.Escape z W boski.Z Q dmg duży dmg jak i z dzidy jak i z formy pumy.Jednak jest papierowa i trzeba ogarnąć niektóre skille.

Opublikowano

Nida jest świetnym champem.Dobra na topa pod AD.Na midzie pod AP jak wiadomo.W bronze i silver można ją na suppie spotkać.Escape z W boski.Z Q dmg duży dmg jak i z dzidy jak i z formy pumy.Jednak jest papierowa i trzeba ogarnąć niektóre skille.

no tyle ogaru do niej trzeba ze ja p******e wystarczy napieprzac dzidami wystarczy trafic jedna przed fightem i juz 1 z glowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...