Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol vip cracked

sdsdaasd

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Jest , znajdziesz go na forum finna , już było mnóstwo takich tematów + słyszałem , że ten bol jest pobugowany więc tak 2/10 .

Opublikowano

Jest , znajdziesz go na forum finna , już było mnóstwo takich tematów + słyszałem , że ten bol jest pobugowany więc tak 2/10 .

Bugi niemiłosierne. Na czacie do wszystkich wysyłają sie wiadomości o jakimś błędzie, mimo skryptów i bibliotek aktualnych. Strasznie spamuje i wszyscy w grze myślą, że nie dość, że cheatujesz to jeszcze nie umiesz tego prawidłowo ustawić.

­

Opublikowano

Bugi niemiłosierne. Na czacie do wszystkich wysyłają sie wiadomości o jakimś błędzie, mimo skryptów i bibliotek aktualnych. Strasznie spamuje i wszyscy w grze myślą, że nie dość, że cheatujesz to jeszcze nie umiesz tego prawidłowo ustawić.

możesz dać link nie mogę znaleść

możesz dać link nie mogę znaleść

Opublikowano

A ja jak odpalam bola finna klikam start monitoring jest wszystko okej, następnie klikając dwa razy w BoL`a restartuje mi komputer, co jest bardzo ciekawe i nie wiem czym to jest spowodowane =/ 

Opublikowano

przeciez to jest normalny bol z zbypassowanym authem o ile wiem bo możesz sobie ściągnąć bola ze strony botoflegends i od finna tylko hijackera i będzie to to samo co normalny 30złotowy vip.

btw to dziala na zasadzie enforce.

Opublikowano

przeciez to jest normalny bol z zbypassowanym authem o ile wiem bo możesz sobie ściągnąć bola ze strony botoflegends i od finna tylko hijackera i będzie to to samo co normalny 30złotowy vip.

btw to dziala na zasadzie enforce.

Dokładnie

Problem z BoL'em ? Pisz do mnie. ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...