Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery startujące w przeciągu miesiąca

Alfa2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś może informacje na temat serwerów, które startują tak mniej więcej za około miesiąc?
Typ serwera nie gra roli.

Opublikowano

Nie ma co podawać jakie serwer wystartują w przeciągu tygodnia, bo i tak połowa nie wystartuje z wiadomych przyczyn. Obecnie co do żadnego serwera nie można być z stu procentach pewnym, że wystartuje. 

Jak już masz się szykować na serwer to nie kieruj się opinią innych (bo znajomych można mieć wielu i prosić o pozytywną ocenę). Kieruj się tym kto jest technikiem/sponsorem. Osobiście na mnie ogromne wrażenie

wyparł @True990 i jak tylko zobaczę powstający serwer sponsorowany przez niego to zagram z pewnością i będę miał dużą pewność, że nie będzie to niewypał.

Opublikowano

Nie ma co podawać jakie serwer wystartują w przeciągu tygodnia, bo i tak połowa nie wystartuje z wiadomych przyczyn. Obecnie co do żadnego serwera nie można być z stu procentach pewnym, że wystartuje. 

Jak już masz się szykować na serwer to nie kieruj się opinią innych (bo znajomych można mieć wielu i prosić o pozytywną ocenę). Kieruj się tym kto jest technikiem/sponsorem. Osobiście na mnie ogromne wrażenie

wyparł @True990 i jak tylko zobaczę powstający serwer sponsorowany przez niego to zagram z pewnością i będę miał dużą pewność, że nie będzie to niewypał.

Nie opieram się raczej na opiniach innych i nie kieruje się komentarzami pod prezentacjami na MPC. Gram w metina 8 lat z tego 6 na prywatnych serwerach. Na MPC mam dość długi staż (to nowe konto) i kojarzę te wszystkie osoby próbujące coś osiągnąć. A temat powstał by właśnie zorientować się kto ma może coś ciekawego do zaoferowania graczom i przygotować się do ewentualnego startu.

I masz rację, serwery, które są sponsorowane przez @True990 to naprawdę serwery wysokiej jakości.

@1361622928-U485574.pngAzurin nie wiem czy kojarzysz serwer Nestium? Szukam mniej więcej coś w tym stylu tyle, że z lepszą administracją. Gdy poznałem @Thorin 'a byłem pewien, że to serwer roku lecz to co później się stało przechodzi ludzkie pojęcie. Dlatego chcę wcześniej zacząć uczestniczyć w życiu serwera by ze wszystkim się powolutku zorientować. :)

Opublikowano

Gość pytał się o serwery a nie o startujące gówna  ;)

Czemu gówna. Oglądam filmy z serwera i jak najbardziej mi się serwer podoba.

Dlaczego tak uważasz? :)

Opublikowano

Crados i Castios ;)

Wybieram Cradosa i zostanę tam na dłuższą metę.

Czekałem na jego pierwszą odsłonę lecz nie mogłem być na starcie a gdy wróciłem to było za późno. 

Teraz ten Rework to idealny moment dla mnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...