Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za cheaty ?

jarulek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jak to jest z cheatami ? Są one wykrywane automatycznie czy zgłasza się danego gracza ?

I jak dostaje się bana to na dany serwer czy na całe konto o nie można grać ?

Denerwują mnie ludzie z cheatmi bo człowiek skrada się chowa pół godziny a i tak Cię rozwalą zanim kogokolwiek zauważysz. Nie da się tak grac.

Na serwerach prywatnych sprawa z wykrywaniem i banowaniem tak samo wygląda ?

Opublikowano

Banuje FairFight i devsi.

FF banuje na podstawie pobranych statystyk gracza , który zgłaszany jest przez innych graczy.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

1. Z tego co widzę jest troche lepiej niż przedtem.

2.Są wykrywane automatycznie, a dokladnie rzecz biorąc to FF analizuje "zle" zachowanie graczy-oszustów i "daje" bany.

3. FF można "wspomóc" przez zglaszanie oszustów raportujac ich. Dajemy ppm na nicku i RAPORT. Nie piszemy żadnych bzdur na czacie.

Często widzę na czacie, jak ludzie piszą " Report Adamcx444 ESP" Takie wpisy i podobne są traktowane jako zwykly tekst.

4. Dostaje się bana na KONTO ( login/mail), co uniemożliwia dalsze granie.

5. Nie zawsze kazda porażka jest "zasługą" cheatera ;)

6. Nie ma znaczenia jaki serwer, zasady są wszędzie te same.

test

Opublikowano

Nie wierzę że jak wybiegamy z kumplem zza kontenera i jeden koleś w mgnieniu oka nas zabija obydwóch dosłownie w sekundę. Druga sytuacja spawnuje się w kontenerze na śmieci, kładę się. Za moment podbiega koleś wskakuje na skrzynkę i mnie zabija. Nie jestem dzieckiem i w gry online już sporo czasu gram i nie jestem noobem. Wiem że na początku można dostawać bencki, ale niektóre sytuacje to ewidentnie cheat.

Opublikowano

Nie wierzę że jak wybiegamy z kumplem zza kontenera i jeden koleś w mgnieniu oka nas zabija obydwóch dosłownie w sekundę. Druga sytuacja spawnuje się w kontenerze na śmieci, kładę się. Za moment podbiega koleś wskakuje na skrzynkę i mnie zabija. Nie jestem dzieckiem i w gry online już sporo czasu gram i nie jestem noobem. Wiem że na początku można dostawać bencki, ale niektóre sytuacje to ewidentnie cheat.

Kolego jak to Cię dziwi w ISS to chyba mało w nią grałeś.

To jest niestety ciemna strona tej gry musisz się przyzwyczaić , albo dać sobie spokój.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

@jarulek. Nikt nie mówi, ze jest fajnie ale w porównaniu z tym co bylo jest i tak lepiej. Przyczyna jest jedna: skonczyly się głupie "promocje" na I:SS'a. Cena 15$ jest jakas barierą w porównaniu z tym, ze byla nawet za niecałe 2$ (SIC!)I pewnie tak będzie do następnej promocji. Inna sprawa, ze ludziska pouciekali na podobne gry... co widac po ilości graczy i malej ilości serwerów.

Oczywiście masz racje, ze nikt "nie jest dzieckiem" i ze cudów nie ma, a takich "przypadków" jest dużo.

A lepiej nie będzie. Jak czytam of. forum, to widzę ze wsparcie techniczne nie istnieje, a reszta devsow się wypisuje z interesu albo przechodzi/zajmuje do The Aftermath (I:NB)

Możesz spróbować zagrać na serw. w Tajlandii. Tym bardziej, ze za darmochę :) i legalnie :)

test

Opublikowano

Właśnie zarejestrowałem się na tym tajlandzkim razem z kumplami zobaczy sie jak będzie. Gra fajna jak się walczy z innymi przecwinikami, stlrzelanka, obchodzenie itd a nie że ktoś w 2 sek zabija całą grupę sam.

Opowiedz więcej o tym The Aftermath to jakis mod do Infestation ?

Opublikowano

Właśnie zarejestrowałem się na tym tajlandzkim razem z kumplami zobaczy sie jak będzie. Gra fajna jak się walczy z innymi przecwinikami, stlrzelanka, obchodzenie itd a nie że ktoś w 2 sek zabija całą grupę sam.

Opowiedz więcej o tym The Aftermath to jakis mod do Infestation ?

W wielkim skrócie jest to NOWA gra o nazwie The Aftermah (druga nazwa, a właściwie pierwsza to Infestation: New Beginning). Grę tworzą devsi z ISS. Gra będzie miała nowy silnik. Nie będzie nowej strony i osobnego forum, wszystko będzie nadal tam gdzie ISS. Pierwsze ss z gry:

http://www.mpcforum.pl/topic/1352709-info-pierwsze-screeny-z-inb-infestation-v2/

Gra będzie darmowa, ale wczesny dostęp dostaną najpierw Ci którzy:

1) If you played ISS for more than 100 hours in a lifetime, you'll get Early Access for free

2) If you spent over $50 in micro transactions in a lifetime, you'll get Early Access for free

3) If you spent over $10 since November 1st, 2014, you'll get Early Access for Free.

4) If you bought ISS's Legendary or Pioneer packs and played more than 50 hours, you'll get Early Access for free

Postaram się na dniach to jakoś opracować i uaktualnić.

NOWOŚĆ: W grze będą TYLKO dwie postacie tzw. NORMAL i HARDCORE

TU opisałem dokładniej:

http://www.mpcforum.pl/topic/1365845-info-the-aftermath-inb-czyli-co-już-wiemy-050215/?p=11608002#entry11608002

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...