Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta 2pliki iso

Mikato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Moje pytanie brzmi następująco , ściągnełem grę gta 5 na xboxa 360 i ta gra ma dwa pliki iso. , jak mam je zainsatlować na płycie żeby mi odpaliły ?

Opublikowano

Chodzi Ci, że masz DVD1 i DVD2 ? No to jeden nagrywasz na jednej płycie, drugi na drugiej, ewentualnie wyciągasz content i przerzucasz bezposrednio na hdd

Opublikowano

Chodzi Ci, że masz DVD1 i DVD2 ? No to jeden nagrywasz na jednej płycie, drugi na drugiej, ewentualnie wyciągasz content i przerzucasz bezposrednio na hdd

Dużo mu pomogłeś.

a jak już nagram to co potem robie ?

Zacznijmy od tego, czy masz przerobionego xboxa (lt 3.0 / rgh). Jeśli nie, nie czytaj dalej, tylko poproś moda o zamknięcie tematu.

RGH:

1. Pobierasz to (skan)

2. Uruchamiasz pliczek z ikonką "I2G" (oba pliki muszą być w tym samym folderze)

3. Dalej chyba ogarniesz co dalej (do momentu zakończenia przerabiania pliku) :) każdy głupi by to zrozumiał

4. Formatujesz pendrive (najlepiej 16 GB i więcej) i zmieniasz przy tym jego typ na FAT32

5. Wrzucasz utworzony przez program Iso2God folder na pendrive

6. Teraz ta "skomplikowana" część :P podłącz pendrive do xboxa

7. (ja tak zrobiłem, jeśli nie chcesz tego robić, pomiń ten krok) Utwórz w HDD1 xboxa folder o nazwie "gry"

8. Dodaj w ustawieniach xboxa ścieżkę do folderu "gry"

9. Przerzuć folder (ja sam to trochę ogarniałem, kolega musiał mi pomóc ._. klikasz RB/LB + X) z pendrive do folderu "gry". Jeśli pominąłeś wcześniejszy krok, będzie to folder "Content/0000000000000000/" (wszystko w "HDD1", twój pendrive to na 90% "usb0")

10. Gotowe :) uwaga - gry mogą się bugować (nie znam fixu), u mnie są np 2 te same gry, kilka gier które już usunąłem i nie ma niektórych, które zainstalowałem. Jeśli przez jakiś czas gry się nie pojawią, poczekaj jeszcze lub uruchom grę z dysku plikiem startowym

LT 3.0:

Wyślę link na PW :)

Jeśli czegoś nie rozumiesz - pisz, chętnie pomogę :)

­

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Masz tutaj poradnik co do nagrywania gier :

http://www.mpcforum.pl/topic/1035699-tutorial-weryfikacja-i-nagrywanie-gier-pod-lt-30/

Po prostu nagraj grę sposobem w temacie, a te 4 pliki z DVD2 wyciagnij tym sposobem i przerzuć na pendrive :

http://xboxforum.pl/threads/zgrywanie-contentu-na-pendrive-gta-v-dvd1.116310/

Jeśli nie masz przeróbki to tak jak napisał wyżej, najlepiej poproś o zamknięcie tematu xD

Opublikowano

no wyszystko spx tylko że ja nie mam dysku w xboxie (przerobionym) i czy bez dysku moge jakoś zrobić ten folder o którym mówił d4n100 ?

Opublikowano

no wyszystko spx tylko że ja nie mam dysku w xboxie (przerobionym) i czy bez dysku moge jakoś zrobić ten folder o którym mówił d4n100 ?

Ale masz przeróbkę RGH czy jak w końcu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...