Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko wbic 30lvl

aleker8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema moje pytanie to jak wbic szybko 30lvl? :D, mam juz 17 i zakupionego exp boosta gram caly czas na summoner rifcie, macie jakies porpozycje na jakiej mapie bedzie najszbciej wbic 30 :D z gory gdzieki za odp :D

Pomocnik
Opublikowano

volibot autosharp i komputer niech lata całą dobe :)

A potem dostanie bana :) Ogólnie polecam Aramy. Tam możesz szybko wylevelować konto :)

Opublikowano

Aramy/Boty. Najszybszy sposób :) Po 150/200 expa z boostem za grę idzie :) Wliczając w to pierwsze wygrane. 

ezgif-com-effects.gif

Budowniczy
Opublikowano

Aramy/Boty. Najszybszy sposób :) Po 150/200 expa z boostem za grę idzie :) Wliczając w to pierwsze wygrane. 

Od kiedy to pierwsza wygrana dnia jest podwojeniem expa a nie ip? Tej pokiełbasiło Ci sie coś

A potem dostanie bana :) Ogólnie polecam Aramy. Tam możesz szybko wylevelować konto :)

Bana srana pajacu co masz napisane w hooby BoL wiec ty tu nie mow ze to zle bo sharp a BoL to to samo z wyjatkiem ze BoL jest dla bogatych żydowskich kurw.

Opublikowano

Najlepsza metoda to 3 vs 3 z botami (z boostem na exp). Bierzesz 2 kumpli i w parę minut rozwalasz rundę - nie wiem czy ta metoda wciąż działa, ale kiedyś tak się expiło konta :)

Opublikowano

Najlepsza metoda to 3 vs 3 z botami (z boostem na exp). Bierzesz 2 kumpli i w parę minut rozwalasz rundę - nie wiem czy ta metoda wciąż działa, ale kiedyś tak się expiło konta :)

To działa nadal. Zagrałem 2 razy (tylko bez kolegów :xx) i raz skończyliśmy przed 7 minutą (a grę można najwcześniej skończyć 7:01 żeby dostać expa) a raz skończyło się na tym, że miałem 2 afków w teamie i przegrałem na 3 boty xD

Opublikowano

Trzeba kupić dwa boosty XP, na czas i na wygrane, a potem grać aramy albo 3v3, jak masz 2 ludzi to grajcie 3v3 na boty, bierzcie team do pushowania i pushujcie cały czas, gra zwykle trwa około 8 minut i jest to najszybszy sposób.

Opublikowano

Kupujesz boosta, idziesz grać na mape z botami biorąc ADC - Najlepiej na adc Caitlyn, Sivir, Tristana.
Jeżeli grasz odpowiednio dużo w ciągu dnia to wylewelujesz konto conajmniej w tydzień. Sam ostatnio levelowałem konto z dwoma kolegami, kupując boosty na xp/ip - biorąc samych adc i idąc na jedną linie szybko pushując do 7 minuty. Zajęło nam to 5 dni.

@SgH
Da się dostać za to bana, przeczytaj na ich forum jak i polskim. Nie bądź taki hop do przodu, bo szybko z tej górki zlecisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...