Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boostowanie pytania

lemo220

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, takie pytanie odnosnie boostowania kont. Ktos kiedys z tego korzystal? Czy osoba boostujaca gra duo z kims innym czy solo glownie gra? I mozecie polecic jakies tanie serwisy boostujace? Poniewaz chcialem zrobic amatorskie boostowanie w braz, silver, gold (moja dywizja diament) za jakies niewielkie pieniadze. Co o tym myslicie? Jak narazie 2 konta doprowadzilem do diamentu.

Pomocnik
Opublikowano

To zależy . Są typy boosterów którzy grają duo , a są ludzie którzy wolą boostować solo .

// Popatrz sobie na all*gro , czy Eba*u tam jest tego mnóstwo . Dałem * bo nie wiem czy to nie będzie reklama o.O

Opublikowano

Boostują Cię Twoim kontem w soloQ, nie spotkałem się z boostem na duoq. Teraz ogólnie nie polecam boostowania, może polecieć ban, nie jest trudno kogoś na tym złapać. Serwisów jako tako już nie ma dobrych. Możesz próbować, każdy pieniądz się przyda ;) 

ezgif-com-effects.gif

Pomocnik
Opublikowano

Boostują Cię Twoim kontem w soloQ, nie spotkałem się z boostem na duoq. Teraz ogólnie nie polecam boostowania, może polecieć ban, nie jest trudno kogoś na tym złapać. Serwisów jako tako już nie ma dobrych. Możesz próbować, każdy pieniądz się przyda ;)

A ja się spotkałem z boostem na duoQ . Firma robiła tak , że dobierała dwa konta o podobnym elo i boostowali te dwa konta na raz poprzez własnie duoq :)

Budowniczy
Opublikowano

Fajna sprawa sam tak robiłem kiedy miałem jeszcze czas za granie pieniadze gicior i tak gralem to na jakim koncie nie masz roznicy wazne ze w lola  ale mozesz dostac bana na maina wiec troche słabo jeśli wydałeś na nie chodź grosza zresztą kokosow na tym miec nie bedziesz bo nie bedziesz mogl się zająć kilkoma kontami na raz.

Opublikowano

Zazwyczaj osoba boostuje z twojego konta. Czasem jest tak jak ktoś pisał wyżej, boostują dwie osoby, na dwóch różnych kontach (podobne mmr) i zajmują pozycje z których najłatwiej wygrać grę, zazwyczaj jest to mid + jungle, zdarza się też AD'c + support. W dwóch boostuje się o wiele szybciej, im szybciej to robisz, tym więcej możesz zarobić w krótszym czasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...