Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aramy dla hajsu, ja gram 5v5 vs boty wiecej expa

ps. kanrey emo  B)

boty beginner czy medium?

ps. what?

.

Opublikowano

medium, exp boosta za te 400 rp sobie kup.

no co what, nie pamietasz jak w metina grales i cie gildia wyzywala od emo ? :D

Opublikowano

boty beginner czy medium?

ps. what?

Lepiej begginer bo są łatwe dla skryptów tak jak ten najprostszy tryb. Ten najtrudniejszy jest zbyt trudny i dużo gierek przewala jak trafią Ci się matoły więc nie polecam. Sporo expa jest za ten beginner.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nawet na poczatkujące boty można przegrać xD (jak w moim przypadku 2 mecze na boty poczatkujace przegralo).

Opublikowano

W mojej opinii, lepiej grać aramy, bo może zdobywasz mniej expa, ale co ci z tego że szybko wbijesz ten 30 lvl jak nie będziesz miał dużo ip i nie kupisz tylu postaci ile byś chciał, ciśnij aramy z 2 miechy i będzie i 30 i w ciul ipków, bo runy i postacie trochę kosztują ;)

Opublikowano

W mojej opinii, lepiej grać aramy, bo może zdobywasz mniej expa, ale co ci z tego że szybko wbijesz ten 30 lvl jak nie będziesz miał dużo ip i nie kupisz tylu postaci ile byś chciał, ciśnij aramy z 2 miechy i będzie i 30 i w ciul ipków, bo runy i postacie trochę kosztują ;)

Zawsze na 30 lvlu mogę postawić sobie bota na aramy zeby mi ip nabijało  ^_^ 

.

Opublikowano

@Kanrey , tak ale tam masz w c**j szanse na reporta, bo grają tam zazwyczaj gracze degeneraci, którzy chcą się odprężyć od SoloQ ale trafią na ciebie, a jeśli nie zagrasz najlepiej to po prostu dostaniesz reportów w c**j i w końcu to się dla ciebie gorzej skończy, ale tak jak mówię lepszy byłby wolniejszy exp a więcej IP niż więcej expa mniej IP, przynajmniej dla mnie, chyba że ktoś lubi ładować RP na postacie, ale to totalna strata hajsu ;D

Budowniczy
Opublikowano

@SgH w nocy z tym jest problem ale w dzień, na 7 lvl mi w 40 sekund znajduje ;)

Nie wiem czego tak mam ale na wescie mi szuka na 10 lvlach po 5-7 minut normala i to w na dniach i dopiero po 10 leveli wyżej bo nie znalazło na 10 niczego to niechce pomyśleć ile dopiero na aramie będzie szukało :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...