Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grami: sśr, flight gear i maszyna eu07.

pylakrzysztof

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

mój sprzęt to asus x51rl, płyta główna tga775, procek intel pentium dual core t2370 1,73GHz,, 2 GB ramu( mam zamiar wsadzic 4) ddr2 533MHz, grafika ATI Randeon x1100 expres 333mHz. win 7 x64 service pack 1

sterowniki mam najnowsze i DirectX wszystkie biblioteki.

1. sśr( symulator śmigłowców ratunkowych) powinien mi chodzic patrzyłem wymagania tej gry, ale jednak nie bo pisze program przestał działać. uruchamiałem z różnymi zgodnościami oraz próbowałem ze wszystkimi opcjami ale to nic nie dało.

2. we flight gear (wcześniej działał) po włączeniu albo jest biały obraz i lekkie zacieniowanie siwym kolorem zegarów albo wgl nie ma obrazu a pobierałem te wersje co wychodziły bardzo dawno.

3.Maszyna eu07( wcześniej śmigała jak ta lala) a teraz sam dzwięk na najnowszej wersji i tych początkowych tak samo. obrazu nie ma wgl tak jak by było brak odpowiedzi, ale w procesach pisze uruchomiony.

jeśli to zły dział to przepraszam i proszę o przeniesienie.

pomuszcie bo bez tych moich 2 ulubionych symków nie wytrzymie :P

Opublikowano

Mam pudełko na Symulator Śmigłowców ratunkowych a reszta nie ma wydania pudełkowego i jest darmowa można je pobrać ze stron www.eu07.pl i ww.flightgear.org.

@Edit

i co temat wygasł? pewnie nikt nie jest mi w stanie pomóc :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...