Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny hack na League Of Shaiya

GamerShat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak, zacznijmy od tego, iż jestem graczem serwera League Of Shaiya. Ostatnio grając na 1-15 spotkałem się z dziwnym hackiem, mianowicie typek ciągle trafia każdego w ele, ciągle wchodzi mu dobry damage, coś w stylu jakby widział jaką kto ma elke. Przyznam że jest mnie dość ciężko ubić, bo większość graczy mam na 3 hity+ po 7-8k, a wielu graczy też na mnie missuje, a ten jedyny po prostu podbiega i trafia 5k+. Mam 4 klaty z ele każdego rodzaju, szybko je zmieniam, a on i tak trafia, dość dziwne. Co o tym sądzicie?

4354874.png

Opublikowano

Nic trudnego jest bot do zmiany eli :) Wykrywa i automatyczne zmienia ele, lecz jest karany banem :) Jak widać twój kolega z LoS ma powodzenie u ADM i nie dostaje bana za to.

837371446280124127260.png
Opublikowano

A więc tak, zacznijmy od tego, iż jestem graczem serwera League Of Shaiya. Ostatnio grając na 1-15 spotkałem się z dziwnym hackiem, mianowicie typek ciągle trafia każdego w ele, ciągle wchodzi mu dobry damage, coś w stylu jakby widział jaką kto ma elke. Przyznam że jest mnie dość ciężko ubić, bo większość graczy mam na 3 hity+ po 7-8k, a wielu graczy też na mnie missuje, a ten jedyny po prostu podbiega i trafia 5k+. Mam 4 klaty z ele każdego rodzaju, szybko je zmieniam, a on i tak trafia, dość dziwne. Co o tym sądzicie?

Jak widac, kolega wali 7-8k  ele, a sam od osoby, która uzywa nielegalnego programu zwanego ele botem dostaje 5 k, wiec to oczywiste, ze nie moze to być ele bot, bo wtedy dostawał by tez 8 K a nie 5

Najprawdopodobniej dostajesz w neutral, lub bije Cie bez elki w broni

Opublikowano

Na pewno ma elkę w broni, z tego co wiem on też już troche tam gra, 4 razy miał pink star. Szukałem coś o tym ele bocie, ale nic takiego znaleść nie mogłem, skąd on może to mieć? o.O

4354874.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...