Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Exorian.pl - Dolina Orków

★ WINCHESTER ★

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetna mapka :) Ale mam pytanie czy był sens? Z tego co tam kiedyś czytałem exorian to bd easy/medium? I przeciętny gracz na dolinie spędza max 30 minut ( easy/medium) a doświadczony nie idze wgl na doline tylko na 30 lv do v2 :)

Opublikowano

Świetna mapka :) Ale mam pytanie czy był sens? Z tego co tam kiedyś czytałem exorian to bd easy/medium? I przeciętny gracz na dolinie spędza max 30 minut ( easy/medium) a doświadczony nie idze wgl na doline tylko na 30 lv do v2 :)

Ale odeszliśmy od tego założenia wolimy aby serwer był troche trudniejszy i gracz musiał troche czasu spędzic aby coś osiągnąć niż żeby wbił max lvl w kilka dni i leciał na kolejny serwer ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

­Propsuje, nawet fajnie się to zapowiada... pytanie - moglibyście wstawiać SS bez obróbki by sprawdzić jakość tekstur?

Opublikowano

Resthea mi się przypomina, źle mi się kojarzy. ;/

Powodzenia z projektem. ­

Tylko że tym razem kto inny jest odpowiedzialny za stworzenie plików ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

Tylko że tym razem kto inny jest odpowiedzialny za stworzenie plików ;)

Podasz aktualny skład waszego teamu LG?

Kiedy start, na fb pisaliście że ferie zimowe.

PS: Ten filmik to nic w porównaniu do interfejsu logowania, jak to oglądałem to mi ciary po plerach szły.

ljbc.png

Opublikowano

Podasz aktualny skład waszego teamu LG?

Kiedy start, na fb pisaliście że ferie zimowe.

PS: Ten filmik to nic w porównaniu do interfejsu logowania, jak to oglądałem to mi ciary po plerach szły.

Tak to nie jest żadna tajemnica aktualnie w teamie zjajdują sie osoby takie jak

KizioRCK (odpowiadam za stworzenie plików serwerowych serwera exorian oraz sprawy sponsoringu zabezpieczenie serwera przed atakami ddos i włamaniami)

Winchester (edycja map grafika 2d prezentacje youtube oraz zajmowanie się fanpage serwerowym)

TreeN (modele 3d)

Core (administrator ts3)

Co do startu nie chcemy aktualnie podawać żadnych dat żeby potem nie było że nie trzymamy się terminów ponieważ cięgle wpadamy na pomysł dodania czegoś na serwer a co do interface logowania i gry będzie jeszcze całkowicie zmieniony ponieważ mamy do niego nową grafikę wykonana dla nas na zlecenie przez Kurlza ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

przepiekna mapa czy inne mapy tez beda odmienione?

Tak chcemy stworzyć coś odmiennego w stosunku do startujących na chwile obecną serwerów które wygladaja niemal identycznie ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

Zarąbiście wam to wyszło czekam na więcej ; ) 

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mapa epicko edytowana ale serwera i tak nie polecam bo długo nie postoi,a i przekrętów bedzie masa.. (patrząc na team)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

mapa epicko edytowana ale serwera i tak nie polecam bo długo nie postoi,a i przekrętów bedzie masa.. (patrząc na team)

Brawo kolejny hejt na kolejny serwer z twojej strony. A tak poza nawiasem możesz już wyjść z tego tematu i iść wychwalać swojego idola fubu aka bryłke ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

K***a kim ty jesteś, że hejtujesz każdy napotkany serwer !?

Opublikowano

Brawo kolejny hejt na kolejny serwer z twojej strony. A tak poza nawiasem możesz już wyjść z tego tematu i iść wychwalać swojego idola fubu aka bryłke ;)

Widocznie ktoś tu nie zna znaczenia słowa "hejt"

Nigdy nie hejtowałem żadnego serwera wyrażam tylko swoją opinie.

Napisałem że mapa wygląda epicko lecz nie polecam tego serwera ze względu na team. Pan pseudo-youtuber WezyHacker to osoba która jest ograniczona umysłowo, a Ty Panie Kizio-Mizio powiedz mi dlaczego serwery przy których pracowałeś padają zazwyczaj po miesiącu? Nie mam nic więcej do dodania i z całym szacunkiem NIE POLECAM GRY NA SERWERZE EXORIAN.

Druga rzecz o która chciałbym Cię spytać to dlaczego sądzisz że FuBu to mój idol? To że chwale jego Balm*ore znaczy że jestem jego idolem? Żebyś długo nie główkował w trosce o Twój mały mózg abyś się nie przepalił powiem Ci wprost dlaczego chwale serwer Balm*ra.. otóż S1 stoi ponad 3 lata w przeciwieństwie do Twoich "miesięczniaków" jest stabilny i dopracowany no nic dziwnego bo wkońcu tam technikiem jest Bambus3k, a nie taki amator jak Ty Kizio-Mizio.

Tym postem kończę konwersacje z Tobą i z całym gronem internetowych dzieciaków którzy już zaczynają szczekać

salut!

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...