Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskiwanie konta

KGM

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Siemka,

Czy ktoś już miał styczność z tak "głupimi" pytaniami jakimi zdaje riot przy odzyskiwaniu? Napisałem wszystkie informacje:

- Miejsca, z których kupowałeś RP (miasto i kraj):
- Przybliżone daty ostatnich zakupów RP:
- Adres email połączony z kontem Paypal:
- Unikatowe ID z transakcji Paypala:
- Numer telefonu, sieć, oraz kraj z którego dokonywałeś transakcji SMS:
- Jakiekolwiek Piny lub ID transakcji Paysafe Card:
- Ostatnie 4 cyfry oraz daty ważności kart kredytowych użytych do zakupu RP:
- Jakiekolwiek potwierdzenia zakupu jakie otrzymałeś na adres email:

Oraz dodatkowo inne pytania + dowóz z paypala, a Ci kolejny raz wiadomość:

- Datę urodzin wpisaną podczas rejestracji konta:
- Czy dokonywałeś kiedykolwiek transfer na inny serwer? Jeżeli tak to jaki: 
- Czy zwracałeś cokolwiek ca pomocą żetonów? Jeżeli tak to co? 
- Czy wysyłałeś lub dostałeś tajemniczy prezent? Jeżeli tak co to było?

Śmiechu warte, walczę 4 dni o konto stare a Ci wyjeżdżają z takim czymś. Za chwile spytają o numer buta?

Rekrut
Opublikowano

Riot musi miec 100% pewnosc ze pisze z wlascicielem. Taka procedura odzyskiwania konta

Kolego podałem im 2 ss z paypala mojego, wszystkie swoje dane a Ci dalej pytania >.< Bez kitu... 

Opublikowano

Kolego podałem im 2 ss z paypala mojego, wszystkie swoje dane a Ci dalej pytania >.< Bez kitu... 

Taka procedura, nic nie poradzisz. Przy odzyskiwaniu konta miałem podobne pytanie, miałem także pytania: 3 pierwsze kupione postacie.

Rekrut
Opublikowano

Wydają się głupie ale chyba lepiej żeby konto trafiło do ciebie niż do jakiegoś oszusta.

Ale fakt, faktem podając ss z paypala z swoim skanem dowodu to już przesada.. Tym bardziej, że konto ma 4 lata to ciężko zapamiętać pewne rzeczy..

Opublikowano

Ale fakt, faktem podając ss z paypala z swoim skanem dowodu to już przesada.. Tym bardziej, że konto ma 4 lata to ciężko zapamiętać pewne rzeczy..

Jedynie mozemy zyczyć Ci powodzenia, przeciez nie zmienimy ich procedur postępowania ;)

Rekrut
Opublikowano

Jedynie mozemy zyczyć Ci powodzenia, przeciez nie zmienimy ich procedur postępowania ;)

Najśmieszniejsze jest to, że zazwyczaj date urodzenia daje się w takich rzeczach byle jaką, także zobaczymy czy odzyskam :P 

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że zazwyczaj date urodzenia daje się w takich rzeczach byle jaką, także zobaczymy czy odzyskam :P

a no to 2 strona medalu, aczkolwiek jak odpowiesz na 1 lub 2 pytania zle to roznicy to jakos wielkiej nie zrobi, wszyscy jestemy ludzmi, ja bym sama wpisanej daty nie pamietała xD

Rekrut
Opublikowano

a no to 2 strona medalu, aczkolwiek jak odpowiesz na 1 lub 2 pytania zle to roznicy to jakos wielkiej nie zrobi, wszyscy jestemy ludzmi, ja bym sama wpisanej daty nie pamietała xD

Konto 4 lata, a oni pierwsze postacie na koncie hahah :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...