Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cyfrowy Polsat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbrew pozorom temat nie jest po to by oczernić tą zjebaną sieć, ale czy ktoś z Was posiada internet z tego syfu i użył pakietu " Ekstra 3GB "?

Sądziłem, że jeśli mi się skończy to będę mógł go odnowić na ICOK'u, lecz tego pakietu wgl nie mam do wyboru....

Moje pytanie, czy ten pakiet jest jednorazowy? ( na miesiąć?)

1GB oraz 0.5 są dostępne normalnie, nie chcę do nich dzwonic i słuchać ich bełkotu z którego i tak nic  nie wyjdzie..

Aktualnie mam jakiś POWER gówno, i nwm czy to błąd w ICOK'u czy to jest po prostu raz na miesiąc ( jak tak to lipa GG WP)

Pozdrawiam.

Opublikowano

A czy jest możliwość abym miał w domu 2 'internety'( xD ) ?

Jeśłi np. ktoś z rodziny by mi wziął z upc czy netii, czy czegokolwiek, to mogę mieć to i to  w domu?

Sądzę, że moja matka to mnie chyba tępi i celowo nie bierze czegoś z kabla ( mimo że może...)

Jak zadałem jej pytanie czy ktoś mi może wziąć i ja bym za to oddawał temu komuś, to ona nie nie mozna, i się chcialem dowiedzieć czemu. Według mnie to ona mi jakieś farmazony wciska i na siłę zmusza do korzystania z tego gówna...

Pozdrawiam :D

Opublikowano

A czy jest możliwość abym miał w domu 2 'internety'( xD ) ?

Jeśłi np. ktoś z rodziny by mi wziął z upc czy netii, czy czegokolwiek, to mogę mieć to i to  w domu?

Sądzę, że moja matka to mnie chyba tępi i celowo nie bierze czegoś z kabla ( mimo że może...)

Jak zadałem jej pytanie czy ktoś mi może wziąć i ja bym za to oddawał temu komuś, to ona nie nie mozna, i się chcialem dowiedzieć czemu. Według mnie to ona mi jakieś farmazony wciska i na siłę zmusza do korzystania z tego gówna...

Pozdrawiam :D

mam w domu internet od 2 dostawcow, 3 umowy (kabel od t mobile, lte od cyfrowego, mobilny od t mobile)

i jakos probemu mi nie robili jak zakladalem umowe z polsatem (najwiekszy blad zycia, cofniecie sie do czasow kiedy 512 KB/s to bylo cos)

­

Opublikowano

Tzn. ja na prędkości nie narzekam, ale te limity, porażka..

Męczę się w tym polsacie od 5 lat, kiedy byla szansa na zakończenie umowy, to oni ją przedłużyli ( k***a..)

Teraz mi mówią, ze mam przecierpieć pare miesięcy i to gówno zmienią... :v ( pewnie znowu przedluza bo pomysla ze korzystna oferta...)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...