Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avtivlab na trening koksu itp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak za dużo weźmiesz, to nerki ci mogą siąść, albo wątroba. Ale tak to ok :>

Opublikowano

to nie sa sterydy, sterydow nie kupisz od tak w necie :P

BCAA ? widze, ze jestes nowy i zapewne nawet nie wiedz do czego to jest :D BCAA hamuje katabolizm czyli rozpad miesni, wiec nw czy w Twoim wypadku nie lepiej byloby kupic bialko ;d

@Edit hahah, to nie jest do spalania tluszczu i w spalacze sie nie baw tylko rob aeorby :D

Ps: spalacz tluszczu, tluszczu nie spali tylko da CI kopa na trening ;)

Opublikowano

Tu nie chodzi o sport, bo pływam od 10 lat zawodowo, wszystko wyrzeźbione, oprócz brzucha.... No nie mogę kurna nic z tym zrobić :D 

Nie umiem trzymać diety, to pomyślałem że jakieś suple sobie wezmę :D

zy95qg.png

Opublikowano

Suple to gowno tylko białko i kreta się przydaje ew NO i pre-workouty reszta to syf żeby wyłudzić mamonke. Chcesz 6 paka? Ćwiczenia i dieta, nie ma innej drogi bez diety nawet ci hard spalacze nie pomogą typu clen, t3 czy efedryna a to już nie są zabawki. Tak więc dieta

Opublikowano

Tu nie chodzi o sport, bo pływam od 10 lat zawodowo, wszystko wyrzeźbione, oprócz brzucha.... No nie mogę kurna nic z tym zrobić :D

Nie umiem trzymać diety, to pomyślałem że jakieś suple sobie wezmę :D

Suplementy mają tylko i wyłącznie UZUPEŁNIAĆ dietę, a nie być jej głównym składnikiem.

Skoro nie umiesz trzymać diety to chociaż odżywiaj się zdrowo, ale nie o ścisłym jadłospisie.

Ćwicz mięśnie brzucha, toć to, że to jest "spalacz tłuszczu" nie oznacza, że ktoś z 30% zawartością tłuszczu w ciele nawpierdala się tego i rano wstanie wyrzeźbiony z 1-3%

Opublikowano

Dieta i jeszcze raz dieta, szanuj swoją ciężką prace, każde działania w celu zrzucenia bf bez diety nie przynoszą należytego skutku, dlatego jednak warto poświęcić się i tą dietę trzymać :) Zdrowe może być i dobre. Pozdrawiam. 

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...