Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego tak tanio?

Suuchy01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, rozglądałem się ostatnio za GTA V i natrafiłem na takie dwie aukcje, pierwsza,  druga. Zastanawiam się dlaczego cena jest taka niska i jak wygląda pobieranie samej gry. Ktoś korzystał z takich aukcji? Jak myślicie, nie jest to żadna ściema? Z góry dzięki, lajki polecą za odpowiedzi :)

Opublikowano

Kupujesz u takiego Pana konto, które zawiera te gry. Na email dostajesz dane logowania i logujesz się na swojej konsoli. Często trzeba przenosić licencję (w opisie nie jest nic napisane). Następnie pobierasz gry z tego konta i usuwasz profil ze swojej konsoli. Na pobranie masz zazwyczaj kilka dni. Gry są dostępne na wszystkich Twoich profilach. Pamiętaj, że jak usuniesz grę, to nie pobierzesz jej ponownie. Microsoft często banuje za takie praktyki, gdyż gry na tych kontach są zazwyczaj nielegalnie kupowane. Tutaj masz o tym artykuł: http://m.polygamia.pl/Polygamia/1,109144,15911723,Na_Allegro_trwa_handel_kontami_Xbox_Live__Microsoft_.html

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

A jak uwazasz, warto zaryzykowac, czy zaplacic wiecej i kupic gre pudelkowa? Bo nie powiem, kusi mnie GTA V i NBA w takiej niskiej cenie :) czesto Microsoft banuje za takie procedery? I czy gra online na takiej wersji gry jest mozliwa?

Opublikowano

Mam mase takich gier fifa 15 gta v z tanich aukcji i nic sie nie dzieje...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Microsoft banuje co około pół roku, więc może wydawać się, że to bezpieczne a po kilku miesiącach jest fala banów.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

RGH :>

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

RGH - reset glitch hack. Przeróbka (zabawa z lutownicą - lepiej zapłać 150 zł komuś kto się na tym zna) pozwalająca uruchamiać gry z dysku bez płyty. Wszystkie gry jakie tylko znajdziesz na necie (torrent :D), możesz uruchomić za darmo. Jest oczywiście haczyk. 0 multiplayera, nie działa xbox live + inne menu (freestyledash).

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Zależy od cb, możesz kupić, ale na 95% prędzej czy później dostaniesz bana.

Opublikowano

To poczytaj o lt 3.0, nagrywasz sobie płytę i grasz online.

@ Suuchy01

Tanio? Ponad stówę za roczną użwykę? Na tablicy masz po 6-8dych ^^

Opublikowano

To poczytaj o lt 3.0, nagrywasz sobie płytę i grasz online.

@ Suuchy01

Tanio? Ponad stówę za roczną użwykę? Na tablicy masz po 6-8dych ^^

Ta, gra online... Jak ma szczęście to nie dostanie bana zaraz po dołączeniu na multi tylko po kilku minutach :> chyba że microsoft ma aktualnie wyebane, wtedy pogra kilka godzin, dni, tygodni... miesięcy...

­

Opublikowano

Ta, gra online... Jak ma szczęście to nie dostanie bana zaraz po dołączeniu na multi tylko po kilku minutach :> chyba że microsoft ma aktualnie wyebane, wtedy pogra kilka godzin, dni, tygodni... miesięcy...

­

Ponad 3 lata gram na lt 3.0 na multi, bana do dziś nie ma :) I jakoś nie widziałem jeszcze by ktoś dostał bana z lt 3.0(nawet na zagranicznych stronach nikt się nie chwali tym).

Opublikowano

Na olx trochę strach kupować, koleś mówi że nie wysyła paczek płatnych przy odbiorze i na allegro nie wystawi ponieważ mają duże prowizje :| a jak ojebie mnie to trochę lipa :D bo chciałem jeszcze kupić fifę 15, kupował ktoś może coś od tego pana z tej aukcji? http://olx.pl/oferta/gta-v-xbox360-wyprzedaz-CID99-ID8IK95.html#c2bb3e2f0c;promoted :D

Nie lepiej iść do sklepu i kupić te gierki ? faktycznie są droższe ale oszczędzisz sobie być może stresu i problemów.

PS. Na Olx.pl jest coś w stylu "opini i ocen sprzedawcy" tak jak na allegro ? że można wystawić komentarz i opinie ? bo jeżeli nie to lipa.

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

Zależy mi na cenie, więc gry ze sklepu raczej odpadają, a co do opinii na olx, to nie mam zielonego pojęcia, nie korzystałem wcześniej z tego serwisu.

Opublikowano

Co do RGH to jest multiplayer ale w ograniczonej ilości gier i jest mniej graczy. Np w cod black ops 2 w godzinach szczytu jest ok. 35-60 osób. Poczytaj sobie o "System LiNK". Na necie znajdziesz też (wikipedia <3 ) listę gier z system link'iem i ilość możliwych osób w tych grach na coopie, vs itp.

Opublikowano

Zależy mi na cenie, więc gry ze sklepu raczej odpadają, a co do opinii na olx, to nie mam zielonego pojęcia, nie korzystałem wcześniej z tego serwisu.

Nie, nie ma opinii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...