Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS 1.6 Steam key generator

MaNoloTHC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie i nigdy nie istniał a to co widzisz na internecie to same keyloggery lub jakieś reklamy które zaśmiecają ci kompa

Opublikowano

I nawet nie pobieraj bo stracisz dane/konta steam. :)

4rsu52.jpg

"Idź dumnie przed siebie, życie to twoja scena

I nie pi*rdol farmazony, które słyszysz na swój temat."

Opublikowano

Nie ma nic za darmo... to było wałkowane tyle razy. Nie pobieraj nic, bo będziesz miał virusy garrixy.

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego oraz twierdze że nie będzie. Nie powinno być. Skoro gra jest już tania, to bez przesady. Lepiej ją kupić za te grosze. Około 20 zł. Ale warto :)

Opublikowano

Nie no pytam, bo słyszałem coś o tym :) A co do tego Steam z Allegro to już nad tym myślałem, tylko nie byłem pewien czy on do końca działa  i wgl. Dzieki .

Pomocnik
Opublikowano

Nie no pytam, bo słyszałem coś o tym :) A co do tego Steam z Allegro to już nad tym myślałem, tylko nie byłem pewien czy on do końca działa  i wgl. Dzieki .

Lepiej kupić allegro, nie ma czegoś takiego jak key generator. Jak kupiłem sobie cs 1.6 przez allegro i było okej :)

Opublikowano

Na przyszłość: Nie ma takiego czegoś jak Key Generator do gier, ewentualnie można by coś znaleść do programów graficznych czy coś. Ja kupiłem klucz z 1.6 Za chyba siedem złotych, także to są grosze. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...