Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reffy

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli dobrze rozumiem, to teraz za reffy nie dostaje sie rp, ale za kazdy 10lvl dostaje sie 1k ip?

Podajcie jakies bezpieczne strony gdzie mozna te reffy kupic.

Pomocnik
Opublikowano

Jesli dobrze rozumiem, to teraz za reffy nie dostaje sie rp, ale za kazdy 10lvl dostaje sie 1k ip?

Podajcie jakies bezpieczne strony gdzie mozna te reffy kupic.

Można max zrobić 5 refów i dostaje się 2 skiny oprócz PZ i RP  - Średniowieczny Twitch i do WW (szary ww ? ) . Ale teraz kupowanie refów jest nieopłacalne lepiej samemu zrobić te 5 i tyle :)

Pomocnik
Opublikowano

Wydawalo mi sie ze kazdy reff 10lvl daje 1k ip  ale widocznie sie mylilem .

Nie każdy ref daje 1 k ip. Są jeszcze inne bonus jak już wcześniej napisałem + zawsze możesz poczytać na stronie Lol'a :)

Opublikowano

Dostajesz 5x 1000 IP, dwie postacie i dwie skórki za 5x 10 poziom postaci więc nie tak źle, lepszego systemu już i tak nie zrobią pewnie.

Opublikowano

jesli chodzi o postacie to posiadam owe rowniez mam inne ladniejsze skinny do nich 
kurcze sadzilem ze mozna zyskac cos rp 
interesowało mnie to dlatego poniewaz The Kondzix napisal "Można max zrobić 5 refów i dostaje się 2 skiny oprócz PZ i RP" 

Pomocnik
Opublikowano

Ups. Mój błąd za każdego refa dostajesz 1k ip , za 3 do rzucają skin do ww a za 5 do twitcha . Macie rację , nie dostaje się rp . Sry za niedopatrzenie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...