Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sie konczy kopiowanie formołek z joduska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj ponownie,

Tak jak Ci już napisał Pentadam - nasza decyzja jest ostateczna i niezmienna. Kopiowanie formułek z forum League# tylko utwierdza nas w mniemaniu, że decyzja była słuszna.

Pozdrawiam.

668421422290643422464.png

Opublikowano

Przypominam, że w tym temacie PISALI ŻEBY PISAĆ DO ANGIELSKIEGO SUPPORTU

CZEMU CEBULAKI TEGO K***A NIE ROZUMIEJĄ

Pisz po angielsku do polskiego supportu, nawet gdy odpisują to wklej formułkę z l# a potem się dziw, że takie odpowiedzi dostajesz

człowiek z mózgiem jak pisze do polskiego supportu to tłumaczy tę formułkę i zmienia zdania, itd.

Opublikowano

Przypominam, że w tym temacie PISALI ŻEBY PISAĆ DO ANGIELSKIEGO SUPPORTU

CZEMU CEBULAKI TEGO K***A NIE ROZUMIEJĄ

Pisz po angielsku do polskiego supportu, nawet gdy odpisują to wklej formułkę z l# a potem się dziw, że takie odpowiedzi dostajesz

człowiek z mózgiem jak pisze do polskiego supportu to tłumaczy tę formułkę i zmienia zdania, itd.

Wiekszosc pisala do angielskiego supportu

To polski przejął stery nad tymi ticketami :)

Pewnie dlatego ze ktos polskiemu riotowi podkablowal, a ze formulki z League Szarpa sa w polskim dziale

Wiadomo, rito napewno tam konta ma porobione ;3

Opublikowano

Ja miałem tak :  Napisałem do tureckiego supportu [ofc angielski język].

Na początek odpisał mi turek. Potem anglik a potem polaczek.heheheheh.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ja bym napisala w tickecie, ze skoro piszesz do angielskiego to chcesz pisac z angielskim supportem, i pisz ze nie zyczysz sobie by polski support sie wtracal

Tyle w temacie. oczywiscie po angielsku napisz.

Mozesz dodac ze polski support c***a potrafi

Tyle w temacie... 

2 raz perma nie dostaniesz ;]

Rekrut
Opublikowano

Ja bym napisala w tickecie, ze skoro piszesz do angielskiego to chcesz pisac z angielskim supportem, i pisz ze nie zyczysz sobie by polski support sie wtracal

Tyle w temacie. oczywiscie po angielsku napisz.

Mozesz dodac ze polski support c***a potrafi

Tyle w temacie... 

2 raz perma nie dostaniesz ;]

Ja pisałem do ang supportu, z ip angielskiego i na ostatnią wiadomość odpisał mi polski support. Nic to nie zmieni. Na początku otrzymałem wiadomość, że sprawdzą czy ktoś wchodził na konto itd a potem odpisał polski supp, że ban na stałe.

Rekrut
Opublikowano

Jeżeli wcześniej nic nie pisałeś po polsku w supporcie to mogą się za przeproszeniem odpierdolić

To powiedz im to :P

Opublikowano

To powiedz im to :P

A co to za problem? Po angielsku po prostu piszesz, że nie znasz ich języka i mają się odpierdolić bo nie masz zamiaru pisać z kimś, kogo nie rozumiesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...