Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeskok o 2 ligi

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż kiedyś miałem brąz 3. Wygrałem serie i znalazłem się w b1. Czy jeśli mam Silver 2 to moge od razu do Golda 5 przeskoczyć. Czy tylko z 3 --> 1. ??

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

z 5 do 3 z 3 do 1 / tak miałem w bronzie smurfie
btw jakim cudem Eryk ma moda ? gostek który tak flejmil i płakał że nie może wyjść z platyny 5-3 a teraz patrze kidmod ~~ xDD

Sygnatura.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Nie ligi, tylko dywizje.

Nie da się ominąć promo do kolejnych lig, więc 5->3->1 albo 3->1 4->2

Jesteś pewien ? Wydawało mi się , że kiedyś dało się z np. silvera 2 przeskoczyć do golda 5 jeśli się miało op mmr.

Opublikowano

Można ominąć promo do następnej ligi z 1 dywizji.

Opublikowano

Można ominąć promo do następnej ligi z 1 dywizji.

bzdura

Kiedyś sie dało z tego co pamietam.

Nie wiem jak było kiedyś ale teraz będąc w 1 dywizji wbijasz 100 lp i wygrywasz 3/5 aby awansować do następnej ligii. Nie da się ominąć tego

Opublikowano

bzdura

@Anonymous zrobił tak na Turcji, w dziale media kilka osób zrobiło temat, więc radzę się zapoznać z odpowiednim materiałem ;)

Pomocnik
Opublikowano

@Anonymous zrobił tak na Turcji, w dziale media kilka osób zrobiło temat, więc radzę się zapoznać z odpowiednim materiałem ;)

Według mnie też da się przeskoczyć z np. silvera 2 do golda 5 . Ale nie jestem pewien . Przynajmniej kiedyś tak się dało .

Opublikowano

Według mnie też da się przeskoczyć z np. silvera 2 do golda 5 . Ale nie jestem pewien . Przynajmniej kiedyś tak się dało .

Z 2 nie, ale z 1 na 100 lp tak.

Opublikowano

No to da się wkońcu? Ja akuart mam już serię i będe musiał ją wygrać, a potem zobaczę czy mnie przeżuci do G5 czy nie. Ja ogółem nie mam małego MMR, bo one wynosi 1,650 (tak na stronie widziałem) a dostaje 29-32 pkt, a tracę 11. To chyba nawet dobrze?

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Pomocnik
Opublikowano

No to da się wkońcu? Ja akuart mam już serię i będe musiał ją wygrać, a potem zobaczę czy mnie przeżuci do G5 czy nie. Ja ogółem nie mam małego MMR, bo one wynosi 1,650 (tak na stronie widziałem) a dostaje 29-32 pkt, a tracę 11. To chyba nawet dobrze?

To bardzo dobrze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...