Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ktoś mi powie czemu bol od finna nie odczytuje mi żadnego skryptu ???
Wyskakuje mi tylko to:

post-1234143-0-79662300-1422976592_thumb.png

Pomocnik
Opublikowano

@Disovvex pisałeś do mnie na PW. Nigdy nie korzystałem z BoL'a od finna i niestety nie mam pojęcia co może być przyczyną . Spróbuj zreinstalować tego BoL'a albo załóż temat na forum finna . Przykro mi , ale ja nie wiem co robić :(

Opublikowano

Pobierz świeżą paczkę Bola z ich oficjalnej strony, później odpal Hijacking od fina (czy jakoś tak) wcisnij start monitoring. Nastepnie odpal gre league of legends i dopiero potem Bola, zaloguj sie pasami z forum fina i powinno śmigać. 

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Pobierz świeżą paczkę Bola z ich oficjalnej strony, później odpal Hijacking od fina (czy jakoś tak) wcisnij start monitoring. Nastepnie odpal gre league of legends i dopiero potem Bola, zaloguj sie pasami z forum fina i powinno śmigać. 

@proZac jakie to pasy bo gdy wpisuje swoje to failed to login

Opublikowano

No mi evadee nie działa, pokazuje tylko trajektorie skilla. Combo działa ale tylko jak ustawia w SAC:R ogolnie uzywam tego do last hitow tylko. A i jeszcze mam chat zaspamowany caly czas ;X

Opublikowano

No mi evadee nie działa, pokazuje tylko trajektorie skilla. Combo działa ale tylko jak ustawia w SAC:R ogolnie uzywam tego do last hitow tylko. A i jeszcze mam chat zaspamowany caly czas ;X

no bo skile wgl nie używa evede tez nie działa a tylko last hity oriana robocob i te inne szkoda ze combo nie działa

Opublikowano

Poczekaj do soboty, bedzie free bol. Ten jest pobugowany strach go uzywac ^^ chyba ze na smurfie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...