Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DJ Sona - Splash Arty + model

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta czerwoniutka wygląda bosko... jeżeli to będzie ultimate, to instabuy

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

To miałbyć ultimate, ale ludzie narzekali i riot pisał, że zrobi z niego legendę. Po za tym na chińskiej stronie, ale nie na oficjalnej stronie...

Opublikowano

Moim zdaniem pierwszy splash art najlepszy i fajnie wygląda co do ceny to znając riot będzie po 1k+RP a później zniżą cenę  :P.

Opublikowano

Piękna Sona, myślałam, że spartolą sprawę i zrobią ją mocno "mechaniczną", ale wyszła ładna. Czekam i oby do ~2k kosztowała (przynajmniej na początku) <3

Opublikowano

­przypominam ze to sa chinskie splash arty.. jak wiadomo ich sie roznia od europejskich (nie wiem czemu, domyslam sie ze to wzgledy kulturowe)
Wole arcade :P

Opublikowano

DJ Sona ma być legendarnym skinem. Riot na początku chciał, aby ten skin był ultimate, lecz z powodu negatywnego odzewu społeczność (m. in. że Sona nie zasługuje na ultimate skina), firma zmieniła zdanie i skórka będzie kosztować 1820 RP. Skin wygląda przekozacko i jest dość hucznie zapowiadany, więc może jednak to będzie ultimate? Jeszcze zobaczymy.

Wzięte z tej stronki.

­

Mój stary nick: damian5602
Nick League Of Legends: Sonaes

Opublikowano

FK THIS RITO. NIE STAĆ MNIE NA TAK ŚLICZNĄ SONĘ.

Splashy, modernizacje, model, dźwięki przecudowne. Jak mi przeleją hajsik za szołapa to może kupię.  B)

Opublikowano

Czerwona ma helm wzorowany na daft punk na 99%

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...