Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę mapperem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim z tej strony Bob, chciałbym was oznajmić, iż wykonuje mapy do metina, oraz do tibi. Pokaże moje przykładowe prace:

986401422973390385897.jpeg

425011422973390385897.jpeg

492251422973390385897.jpeg

327671422973390385897.jpeg

823331422973390385897.jpeg

843121422973390385897.jpeg

327941422973390385897.jpeg

550501422973390385897.jpeg

131161422973390385897.jpeg

Skontaktować się można ze mną na różne sposoby:

PW forum

GG : 50030235

Steam : MrocznyBob

TeamSpeak: Nie mogę podać adresu więc, albo PW i tam wyśle, albo wy mi wyślecie adres.

Dziękuje i pozdrawiam :)

Opublikowano

Polecam! Mape zrobil bardzo szybko, dwa dni po zamowieniu i otrzymalem ja od razu, mapy sa swietnie wykonane mimo krotkiego stazu . Mozna wyslac mu zarys mapy w paincie i wybrac tekstury otoczenia, zaznaczyc gdzie maja stac drzewa badz las.

Poprzedni temat cos nie halo ^^

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Polecam Polecam. Robi bardzo ładne prace. Szybko i solidnie. Wywiązuje się w określony termin, uczciwy. Polecam gorąco..!

Opublikowano

Jak dla mnie to mapy takie trochę bez pomysłu dużo drzew dużo gór i nic poza tym.

PS.

131161422973390385897.jpeg

OD KIEDY PŁOTY STOJĄ W POWIETRZU ?

Poważnie uczepiłeś się wystającego płotu, którego chłop może poprawić w minutę? Polecam, bardzo ładne projekty.

Myślę, że jak do zespołu dobierze sobie kogoś kreatywnego to stworzą razem porządne mapy.

Opublikowano

macie rację, za mało kreatywności :D następnym razem dodam lawę do m1 :P

co do płotu to postać go zasłoniła, wcale nie "wisi" w powietrzu :)

Opublikowano

nie żartuj :P bo w mojej pierwszej mapie jaką zrobiłem ( mapa do ślubu ) dałem kaktusy xD a w drugiej dałem grzyby ze środka ziemi :P

Opublikowano

nie żartuj :P bo w mojej pierwszej mapie jaką zrobiłem ( mapa do ślubu ) dałem kaktusy xD a w drugiej dałem grzyby ze środka ziemi :P

Zatem kreatywności Ci nie brak. xD

Od siebie mógłbym jeszcze dodać, że często Wy (mapperzy) potrzebujecie jakiejś inspiracji, zatem polecam Ci popatrzeć za mapami z gier typu WoW lub 4Story, bo tam mapy wyglądają bardzo ciekawie.

Oczywiście nie mówię, że od razu odtworzysz całkowicie mapę, ale inspiracji Ci z pewnością nie zabraknie. 

Tylko nie zrozum mnie źle i nie pomyl inspiracji z odzwierciedleniem. Powodzenia mordeczko! :)

Opublikowano

takich jak ty powinno się naśladować, a co nie którzy powypisują to koszmar jakiś :v. Dziękuję za radę :)

//

@.warmups.Siwy 

Co do twórczości, bo tylko drzewa i góry, mogę odpowiedzieć tylko tyle, iż mogę zrobić pustą mapę, a klient sobie obiekty sam doda jeśli chce.

Opublikowano

takich jak ty powinno się naśladować, a co nie którzy powypisują to koszmar jakiś :v. Dziękuję za radę :)

//

@.warmups.Siwy 

Co do twórczości, bo tylko drzewa i góry, mogę odpowiedzieć tylko tyle, iż mogę zrobić pustą mapę, a klient sobie obiekty sam doda jeśli chce.

No raczej jak ktoś płaci za mape to nie po to żeby ja sobie potem samemu poprawiac..

Chodziło mi o to że masz za mało kreatywności, wymieszaj tekstury, porób jakies pagórki (nie same góry)

Kazda mapa wyglada tak samo góry-droga-dużo drzew.

MTnm3AS.png

Opublikowano

Nie jest źle, ale na 100% stać cię na zrobienie lepszych map.

Moim zdaniem powinieneś dużo kombinować, jeżeli chodzi o góry itp.

Jak już ktoś napisał, żeby nie było tak płasko.

No ale ja się nie czepiam, sam się od czasu do czasu pobawię w te mapki i wiem, że potrzebna jest kreatywność i trochę czasu. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

kreatywność to trzeba mieć sporą,sam też sie bawie mapami,mam olśnienie potem ide szybko odpalam pc,włączam WE zaczynam robić potem pomysł się skończy nic nie moge wymyślić i mapa w kosz xDDD. Polecam pana znam go już troche,mapy robi ładne,nie oszuka. POLECAM !

Opublikowano

Dziękuje :)

za 2 dni jak skończę robić mapy, dla klientów, to wykonam jakąś na forum :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...