Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Pantheon

ʌǝуz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem w Silverze V. W tym sezonie chciałbym wejść do Golda. Potrzebuje więc postaci która ma skuteczne ganki, jest łatwa. Zastanawiam się nad Panteonem. Nadaje się do wyjścia z Silvera???  Warto go kupić i mainować?

759081466790725720585.png

Opublikowano

Pantheon może się nadać, dobre ganki na bota dzięki ultowi, stunn, dobry w early, ale w late już gorzej. :) Lee Sin też może się nadać.

Opublikowano

Pantheonem jak nie zaorasz w early to będziesz useless. Ale postać jest spoko, jednak według mnie lepiej sprawdza się na topie. Panth nie zrobi już dragona na 2 lvl, a to była jego główna siła w jungli. Mimo wszystko opłaca się go kupić. Warto go mieć.

A co do wad i zalet to ma bardzo mocne early, shielda, krytyki z Q, E i AA kiedy oponent ma mniej niż 15% HP. Należy uważać z maną na początku, bardzo żre.

Opublikowano

Oczywiście, bardzo polecam go na topa :) Osobiście lubię nim grać (lecz nie carować). Jako wyłączny toper polecam Riven, bądź Rengara :) Jeśli któreś z nich wyćwiczysz, to zobaczysz wyraźny skok w dywizjach :) Ale pamiętaj o farmie! Pozdrawiam­

2mhvriw.jpg

­

Opublikowano

Na topa jest bardzo dobry, do defa jak najbardziej się nadaje.

Jeśli chodzi o jungle jest nawet dobry. Z czasem szybko ją czyści, ta tarcza dużo daje.

Stun bardzo pomaga na gankach. Jest to pierwszy champion którym grałem i nim wszedłem do platyny.

Jak najbardziej polecam. 

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...