Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekkles zawiedziony z pobytu w Elements.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A o czym mowa?

Jakieś źródło ;x ?

Już dodałem, przeoczenie. Było info na jego asku, ale mu usunęli konto po tym, jak się wypowiedział. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Myślę, że to tylko chwilę, i Rekkles przestanie narzekać, całkiem możliwe, że to nawet zagrywka psychologiczna  na inne drużyny, aby poczuły się pewniej?

Opublikowano

Myślę, że to tylko chwilę, i Rekkles przestanie narzekać, całkiem możliwe, że to nawet zagrywka psychologiczna  na inne drużyny, aby poczuły się pewniej?

Cóż, patrząc obiektywnym okiem, to co się dzieje z drużynami to istna "patologia". Rekkles sam w sobie jest bardzo dobry i nazywany "złotym dzieckiem" jednak, gdy patrzę na grę Wickd'a który totalnie psuje im late game, throwuje, jego gra na toplane na innych toplanerów z innych drużyn jest nawet nie dorastająca do pięt. Wick'd w każdej grze praktycznie nie udowadnia nic, aby być lepszym graczem. Jedyna postać jaką potrafi grać to irelia i malphite.

Jednakże to tylko początki gry, mam nadzieje, że wezmą się do roboty. Ale jak na tą porę, to sam mu się nie dziwie patrząc na grę "wickd'a/shooka".

Opublikowano

Cóż, patrząc obiektywnym okiem, to co się dzieje z drużynami to istna "patologia". Rekkles sam w sobie jest bardzo dobry i nazywany "złotym dzieckiem" jednak, gdy patrzę na grę Wickd'a który totalnie psuje im late game, throwuje, jego gra na toplane na innych toplanerów z innych drużyn jest nawet nie dorastająca do pięt. Wick'd w każdej grze praktycznie nie udowadnia nic, aby być lepszym graczem. Jedyna postać jaką potrafi grać to irelia i malphite.

Jednakże to tylko początki gry, mam nadzieje, że wezmą się do roboty. Ale jak na tą porę, to sam mu się nie dziwie patrząc na grę "wickd'a/shooka".

Może to jeszcze kwestia zgrania, nie mogą się odblokować? Zobaczymy w perspektywie czasu jak to będzie.
Opublikowano

Coraz mniej lubię Rekklesa, właściwie to już w cale odkąd odszedł do Alliance. Teraz pewnie dupsko piecze bo Fntic wszystkich jedzie a ich team ledwo co gierki wygrywa..

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Albo to napisał specjalnie żeby inne grupy myśleli że coś się u nich psuje albo po prostu już ma dosyć i nie chce grać w elements :P. 

Opublikowano

Coraz mniej lubię Rekklesa, właściwie to już w cale odkąd odszedł do Alliance. Teraz pewnie dupsko piecze bo Fntic wszystkich jedzie a ich team ledwo co gierki wygrywa..

W ich teamie (Elements) są talenty solowe, po prostu to kwestia zgranja, jedyną osobą odstającą jak dotąd jest Wickd.
Opublikowano

W ich teamie (Elements) są talenty solowe, po prostu to kwestia zgranja, jedyną osobą odstającą jak dotąd jest Wickd.

i Nyph oraz Shook? Nyph to wg. mnie jeden z gorszych supportów, po prostu dotychczas miał dobrych ADC(Tabzz, teraz Rekkles), bo słyszeliście coś o Nyphu przed dołączeniem do Alliance? tak samo Shook, jedynie dobrze Lee Sinem gra, i kiedyś tam Rivenką dobrze grał, oprócz ostatniej edycji LCS'ów nic ciekawego nie pokazał + słabiutki IEM w San Jose, a o Wickdzie sie nie wypowiem bo ssie pałke i już nawet Irelią feeduje :3

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Oby nie było tak, że Złote Dziecko będzie chciało wracać do Fnatic, bo wtedy bym go wyśmiał. Jedyny prawilny w FNC to Yellowstar. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A co z xPeke?

A tak w ogóle, czemu oni odeszli/zostali wyrzuceni, bo nie pamiętam?

Opublikowano

A co z xPeke?

A tak w ogóle, czemu oni odeszli/zostali wyrzuceni, bo nie pamiętam?

xPeke- założył swoją drużynę.

sOAZ- jest w drużynie z xPeke.

Cyanide- aktualnie nie jest w żadnej drużynie.

Rekkles- gra aktualnie w drużynie Elements.

Wszyscy odeszli z własnej woli.

Co do tematu, moim zdaniem Rekkles zachowuje się jak dziecko. Zamiast porozmawiać o tym z zarządem Elements wylewa swoje żale dla publiki, która robi z tego dramę.

6434527732.png76561198021029824.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...