Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć jak zrobić hacki do mu. Robiłem już do warrocka, ale nigdzie nie mogłem znaleźć jak to działa w Mu. Jak zobaczyłem jak się włącza np. speed hack to chyba trudne. Chciałbym po prostu wiedzieć jak to działa to może coś wykminie. A jeśli to działa jak w WR, to może jakieś porady jak złapać adres. Jakby co to programuje w c++.

Opublikowano

ehh...

Najprościej mówiąc to tak:

Piszesz sobie app "Proxy" czyli takie coś oparte na gniazdkach, że przepuszczasz wszystkie

pakiety wędrujące od ciebie do servera i do ciebie od servera przez twoje proxy.

A skoro widzisz co leci i do tego znasz protokół wykorzystywany przez grę to jesteś w stanie

zaprojektować "inteligentnego" bot'a który będzie sam biegał bił MOB'y, pił poty,

wracał sam na spot czy też zrobić TeleportHack'a, 1HH, GM, etc...

Tylko że potrzebujesz działające proxy ;] ale skoro programujesz w c++ to raczej nie problem

dla ciebie zapanować nad SOCKET'ami.

ofc akurat aby zwiększyć sobie HH ratio potrzebujesz odkodować pakiet C3 zmienić jego numeracje

i ponownie zakodować, inaczej DC ;]

add.

co do SpeedHack'a to działa on na zasadzie podmienionych plików tyle że client ma zapisana sumę kontrolną

tych żę plików i żeby nie doszło do DC należy przywrócić prawidłowe przed wybraniem Char'a

Pozdr.

You can stop Me But You can't stop them All

mpcuserbarblack.jpg

phpcoderqb2.jpg

autoitscripterblueuserbtw2.png

cmduser1dp0dw4.gif

• Dodaj nową pozycję...