Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tajemnicza skórka

roonek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mamy już luty a na moim koncie nadal brak prezentu od riotu. Na supporcie, jest napisanie, że poinformują nas kiedy skończą rozdawanie prezentów, jednakże też napisali, że uwinął się do końca stycznia. Moje pytanie brzmi następująco: Czy ktoś z was pisał do riotu w sprawie tych prezentów i dostał sensowną odpowiedź ? albo czy przyśpieszyło wam danie tajemniczej skórki. Z góry dzięki za odpowiedź. 

Opublikowano

Nie, dostaniesz formułkę raczej na pewno.Ja skórkę już miecha temu dostałem, ale nie trać nadziei :D

Opublikowano

Miałes chat rezista albo min tygodniowege bana? Jak tak to nie dostaniesz. Jak do teraz ci nie dali to niestety już ci nie dadzą ale zawsze szansa jest.

Specjalista
Opublikowano

ja też nie dostałem, bólu dupy nie mam, ale to nie fair że jednak ludzie z banami je dostali (ja sam bana nie dostałem)

Opublikowano

Bólu dupy z tego powodu nie mam, jednak jak kolega wyżej napisał to trochę nie fair, że niektórzy nie dostali, a zawsze jakiś skin by się przydał :) No cóż trzeba jeszcze poczekać. 

PS. Tak miałem zablokowany czat na bodajże 60 gier, ale jak inni gracze z BANAMI dostali, to ja też powinienem. 

Opublikowano

Bólu dupy z tego powodu nie mam, jednak jak kolega wyżej napisał to trochę nie fair, że niektórzy nie dostali, a zawsze jakiś skin by się przydał :) No cóż trzeba jeszcze poczekać. 

PS. Tak miałem zablokowany czat na bodajże 60 gier, ale jak inni gracze z BANAMI dostali, to ja też powinienem. 

0.1% graczy z zblokowanym chatem dostalo przez przypadek skiny ;d to jak szostka w totka.

Opublikowano

Ja nie dostałem bana ani chat restricta, a skórki nie dostałem. Odpisali mi tylko gotową formułkę, że miałem zablokowany chat na ponad 2 tygodnie, to zacząłem się z nimi kłócić, potem im zacytowałem warunki do dostania gifta, to mi wysłali już zmieniony kod, gdzie dodali przecinki. W końcu sobie darowałem, idiota idiotą zostanie, no trudno.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Skoro miałeś bana na czat masz strasznie małe szanse by otrzymać tego skina. Tak jak napisał ktoś wyżej, przez przypadek podostawali skiny, ja również nie dostałem na main koncie. ;)

Opublikowano

Nie dostaniesz skina, tak samo, jak ja za blokadę chatu. 0.1% graczy przyfarciło i dostało skina, ale Riot miał naprawić ten błąd. Nie łudź się już, że cokolwiek otrzymasz  8S

ezgif-com-effects.gif

Pomocnik
Opublikowano

Jak dostałeś bana na czat to raczej nie masz co liczyć na free gifta i pisanie do supportu nic tu nie da .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...