Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Volibotem - zezwolenie dostępu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanko a zarazem problem ...

Gdy volibot odpala mi kolejna grę klient pyta mnie o zezwolenie dostępu czy coś takiego fakt. wyskakuje okienko jak uprawnienia administratora i muszę nacisnąć zezwól jeśli tego nie zrobię to klient się nie włączy jest jakiś sposób aby to wyeliminować i samo grę włączał voli bot bez mojej ingerencji ?

Opublikowano

Jest mozliwosc, uruchom program volibot, wywali ci okno administratorskie nie klikaj tak albo nie tylko text ten na dole, ustawiasz suwak tak zeby ci to nie wywalalo.

Opublikowano

Ja wlasnie mialem gre Warblade ktora nie potrzebuje administracji , ale zmienilem kompaktywnosc i potrzebuje weryfikacji. Wylaczylem to i nie wywala wiecej okno. Wiec moze jak masz skype to ci moge pokazac

Opublikowano

poradziłem sobie....   żeby nie było podam metodę

Panel Sterowania -> System I Zabezpieczenia -> Centrum Akcji i z lewego menu wybieramy Zmień Ustawienia Funkcji Kontrola Konta Użytkownika po uruchomieniu, której obniż poziom (suwakiem) na drugi lub trzeci od góry.

Opublikowano

Wlasnie to ci chcialem wytlumaczyc ale mam niemiecki system wiec niestety :P

Opublikowano

Witam, a ja mam taki problem z Volibotem że jak odpalam go to wyskakuje że coś nie tak z plikiem account.txt a tam mam wklejone passy do konta dobrze bo sprawdzałem czy mogę się zalogować jak je kopiuje nawet. Wie ktoś może w czym tkwi problem ? co wpisałem źle ?

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/bf64a2d843c99087.html- voli
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/97af530555fb1b46.html- account.txt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...