Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy nerf gnara ?

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda bo jest jabenym op gównem a zjebane first picki banuja jakiegos chujowego zeda i yasuo zamiast jarvana rek saie i gnara. jebane unskile. jebac te polejsmenty

Pomocnik
Opublikowano

szkoda bo jest jabenym op gównem a zjebane first picki banuja jakiegos chujowego zeda i yasuo zamiast jarvana rek saie i gnara. jebane unskile. jebac te polejsmenty

To im napisz "pls ban gnar" . Narazie nie ma żadnego nerfa # potwierdzone info

Opublikowano

Tak nie posluchaja zeby go zbanowac : ja powiem ze on jest dla mnie za slaby :) powinnien dostac zmocnienie a to ze ma ktos problem z jego rozwaleniem bo buduje sie pod tank to sie buduje przebicie.

Moim zdaniem zamiast go znerfic to go wzmocnic

Opublikowano

Tak nie posluchaja zeby go zbanowac : ja powiem ze on jest dla mnie za slaby :) powinnien dostac zmocnienie a to ze ma ktos problem z jego rozwaleniem bo buduje sie pod tank to sie buduje przebicie.

ta zesrac. jak ktoś potrafi izi orb walkingowac to on jest niesmiertelny

Opublikowano

O wzmocnienu nie ma raczej mowy wtedy był by za mocny. Teraz jest w miare ok. Lecz jak już go mają znerfic to go tak znerfią że, będzie KUFFFFNEM. Tak jak rengo (dawno). I też nie ma żadnego info o nerfie.

Opublikowano

@Stanovitz

Przestarzałe informacje masz, bo już na PBE dostał nerfa ( zmienia 15s zamiast 20s i ponownie ląduje gniew po 15s, zamiast 13s)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...