Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kasa - global.

Vassopent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Zastanawiał się ktoś z was ile trzeba było przygotować gotówki by zacząć gre na globalu ?

Chodzi mi tutaj o grę taką w miarę płynną ( kasa w IS, inwestycja w PD, rękawice, monety, skile itd ).

Zawsze mnie to ciekawiło, bo są osoby które ładują gruby hajs w grę by w miarę płynnie i w dobrym czasie osiągnąć maksymalny poziom, eq itd.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Zastanawiali się wszyscy, ale 100%owej odpowiedź nie dostaniesz, jak sam wiesz na globalu liczy się też fart a tego za hajs nie kupisz, mowa tutaj o expie czy kuciu eQ. 

Opublikowano

Wiadomo.

Tylko mi chodzi o taki pakiet startowy, czyli PD, rękawica, moneta, wierzchowce, all dostępne wspomagacze itd. takie przedmioty które pomogą nam w expie, drop, zarobku.

Klepanie eq czy też dropienie przedmiotów to druga sprawa, ale też jest zależna od wspomagaczy z IS, bo dzięki wspomagaczom będziemy więcej zadawać obrażeń, szybciej ubijać itd.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Wiadomo.

Tylko mi chodzi o taki pakiet startowy, czyli PD, rękawica, moneta, wierzchowce, all dostępne wspomagacze itd. takie przedmioty które pomogą nam w expie, drop, zarobku.

Klepanie eq czy też dropienie przedmiotów to druga sprawa, ale też jest zależna od wspomagaczy z IS, bo dzięki wspomagaczom będziemy więcej zadawać obrażeń, szybciej ubijać itd.

Najlepszym rozwiązaniem będzie jak wejdziesz na stronę globala i zobaczysz ich item shop oraz ceny - co Cie interesuje - następnie wszystko podliczyć :)

Opublikowano

Na początku najlepiej kup sobie rękawice złodzieja na 30 dni, zrób w miare dobre eq i idź do lochu małp dropić medale.

Rękawica 30 dni R%C4%99kawica_Z%C5%82odzieja.jpg 89 sm (100 sm przez sms'a to 30,75 zł)

Opublikowano

W sumie taniej wyjdzie kupić yangi z allegro i wtedy to jest płynna gra, eq sobie kupujesz do jakiegoś tam poziomu i potem wchodzi IS i bonowanie itemsów, albo też ich kupno, ale więcej frajdy samemu bez IS i takich rzeczy.

Opublikowano

18-25lvl Medale konne

25-30lvl Besty i drop broni na 30

30lvl Ryby, Górnictwo, Metki w M2 na dzikusach

18-22 lvl to najlepszy przedział do dropu z bestów

Opublikowano

Nieopłacalne ładować w is. Żeby kupić jakieś zmianki/dodania/rady itd trzeba się wykosztować. Lepiej zbierać na eventach albo kupywać za kase już gotowe itemki przez allegro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...