Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

After121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, troche polatałem po forach i youtubach i zobaczyłem że prawdopodobnie nowym championem bedzie Izuna. Z tego co wiem będzie to assassin top/mid korzystający z energii (podobnie jak zed)

Będzie korzystała/korzystać z mocy piorunów czyli podejżewam że będzie pod ap. Podobno jej/jego ult będzie podobny do nocturna tyle że nie będzie ciemno tylko tak jasno że będzie nas oślepiać.

zDlszn.png

Opublikowano

Dopóki nie ma potwierdzonych informacji, to są to tylko spekulacje na temat championa. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Przecież to było już dawno i te plotki okazały się kłamstwem.

Dokładnie. Na forum było już kiedyś pełno tematów o Izunie ;)

759081466790725720585.png

Opublikowano

Kicz. Zapewne nic takiego nie będzie. Polecam czekać na oficjalne info od rito jedynie 

Opublikowano

A co sądzicie o ao shinie?? Też dużo plotek na jego temat słyszałem. Ten smok istnieje bo widniał w komiksie z moim ulubionym junglerem-udyrem

zDlszn.png

Budowniczy
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAfter121 Plotki mają już dobre pół roku a postaci jak nie było tak nie ma nie wierz w takie rzeczy póki nie ma oficjalnej zapowiedzi nić nie jest pewne no w sumie z tym gnarem to było przewidziane ładnie.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAfter121 Plotki mają już dobre pół roku a postaci jak nie było tak nie ma nie wierz w takie rzeczy póki nie ma oficjalnej zapowiedzi nić nie jest pewne no w sumie z tym gnarem to było przewidziane ładnie.

Kto powiedział że wierze? Ale co dziwne coś rito długo nie ujawnia nowej postaci :/ kiedyś max. Co miecha wyłaziły

zDlszn.png

Opublikowano

Plotki o nim są już od 2 lat, a od pół roku można słyszeć o wznowieniu prac nad nim. 

http://pl.leagueoflegends.wikia.com/wiki/Ao_Shin

Jak wyżej wspomniałem, bez dowodów nie warto w nic wierzyć, bo potem... mózg mi wybucha. :P

Opublikowano

Według mnie to tyle tych championów ostatnio weszło, że powinni dac sobie chwilę przerwy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...