Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Zhackowane konto

krysti500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dziś rano chciałem wejść na e-mail i wyskakuje mi błąd pierwsze co robię to restartuje hasło o e-mail który dodałem na wszelki wypadek po zalogowaniu widzę wiadomośc.

O poprawnej zmianie hasła do konta lola. Więc zmieniłem znów tam hasło na moje.

Wchodzę w spam i około 7 wiadomości od steam.

O zmianie hasła i emaila steam. Więc szybko zaczynam pisać do valve że moje konto zostało skradzione. I tu moje pytanie:

Jak podałem tam moje stare hasło stary email key do cs'a który jest podpięty do tamtego konta + ss transakcji paypal odzyskam konto?

Na koncie są gry o wartości powyżej 150 euro. Nie licząc skinów np do cs.

76561198057996853.png

Opublikowano

Odzyskasz, wystarczą cdkeye, a z dowodami płatności to już wcale nie powinno być problemu :)

Opublikowano

Dodatkowo to ktoś z polski bo mój nick został zmieniony na "Miszor" i miejsce zamieszkania na Gdańsk

@EDIT: I kto wie ile to trwa?

76561198057996853.png

Opublikowano

Ostatnio tu na forum, pojawił się wpis z wyciekiem haseł z Bola czy cuś takiego. Może gdzieś tam było Twoje hasło, skoro wspominałeś o Lolu.­

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Kolego, miałem podobnie. Hackneli mi konto, bo miałem kejsa na PC. Wysłałem im zdjęcie pudelka po Black Opsie z kluczem jak to pisał ktoś tak wyżej.

Konto oddali w 30 min 

9368_gold.png

Opublikowano

Tylko ja nie mam żadnego pudełka ;\ wszystko albo przez g2a albo steam podałem klucz na Cs z g2a pomoże?

@EDIT: Znalazłem pudełko z cywilizacji 5 koło kodu napisałem numer ticketu.

76561198057996853.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poradź sobie 11-letni developerze.

Napisał 12 latek (39kg ważysz więc więcej niż 12 lat to nie masz)

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

@Up nie wiem czy czytales ale mam 15 lat, schudlem z 43kg do 39. (Silownia) Moj inny kolega ma 33 (jak payyk kurqa widac kosci xdd) i mamy twz typa co wazy 93 xdd

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...