Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz Gamingowa a TERA Online

Inatach17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Gram sobie w Terę już od dłuższego czasu no i mam pewien problem. Próbowałem szukać na angielskich stronach, na stronie producenta(ale niestety link wygasł...) i  dalej nic. Posiadam takową myszkę:

71EQfBwckFL._SL1500_.jpg

. Noo i chciałbym ją jakoś wykorzystać i zbindować sobie skille w Terze ale za cholerę nie wiem jak. Próbowałem w opcjach myszki robić profile pod gry, jakieś macra ale dalej nic. Może ktoś z was posiada takową bądź podobną myszkę i wie jak sobie to ładnie pobindować? Bo jednak na późniejszych levelach więcej przycisków pod ręką się przydaje :)

Opublikowano

Bindowanie klawiszy jest proste tylko tak jakby gra nie widziała przycisków na myszce. O to się rozchodzi. Mam 10 przycisków na myszce i żadnego nie łapie.

Opublikowano

Bindowałem do WoW'a wszystko i działało. Tutaj niestety nie działa :( Lewy i prawy mogę bo to wykrywa. Pozostałych ośmiu już nie ;/

#edit

Sprawa rozwiązana. Napiszę poradnik dla użytkowników myszek steelseries jak rozwiązać problem. Proszę o zamknięcie tematu.

// Połączyłem Ci posty.

// Na przyszłość pamiętaj o opcji edytuj, zanim napiszesz pod pod postem przed upływem 24h ;-)

// Mentor™

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...