Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silniki do Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem zrobić Serwer Metin2 ale nie mam śilnków do Metin2 i nie wiem jak zrobić poprosz o pomoc i linki do śilników jak dam rade to na pewno zapraszam wszystich tylko najpierw musze ogarnąć to i owo więc prosze o instrukcje co i jak mam zrobić myśle że za to nie trzeba płacic.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

A co to Śilniki?

PS. Nie podawać mu żadnych linków, już i tak mamy za dużo, że tak się wyrażę osób w wieku gimnazjalnym nieznających zasad pisowni i ortografii, w dziale Tworzenia.

Opublikowano

Wszystko informacje dotyczące tworzenia/ edycji plików masz tu http://www.mpcforum.pl/forum/175-metin2-tworzenie-serwerów-prywatnych/

Odbudowanie plików dla zielonego a nawet doświadczonej osoby to nie prosta sprawa . Szybko Ci sie odechce zabawy z tym . Postawienie serwera (gotowca) to 20 min zabawy . Ale wyrównanie chociaż klas to trochę czasu zajmuje . Lecz życzę ci jak najlepiej wiec powodzenia . Może coś stworzysz ;)

BUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...