Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem s3 mini factory mode is on!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hejka. Otoz moj telefon lekko uderzylem i po tym caly sie zlagowal a ekran rozmazal (nie uszkodzenie! Po resecie jest ok). Telefon sie wylaczyl i po tym wlaczyl. Pierwsze co widze telefon jest w fabrycznych ustawieniach. Na ekranie widze zolte napisy pda phone csc h/w itp.

Pomozecie? Tel na gwarancji ale mam tam zdjecia nigdy go nie rootowalem i nic nie grzebalem. Reset i wyjecie baterii nie pomaga. Tak to wyglada nie moje zdjhttp://dl-1.va.us.xda-developers.com/2/1/2/0/8/8/2/1.jpg?key=oKzbevsFXrSwiOxvqk1OrA&ts=1422919158

Opublikowano

Wgraj stockowy soft.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

to mija się z celem, bo zdjęcia filmy pójdą się ...... o ile już się tak nie zrobiło. na gwarancję i tak będę dawać bo jeszcze te gniazdo do ładowarki jest luźne (w takim stopniu, że do naładowania musiałem użyć telewizora (by wtyczka się nie ugięła) i postawić na telefon picie) i jeszcze klapka skrzypi

Opublikowano

Jeśli masz włączone opcje programisty to je wyłącz.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Zdj nie działa.

Skoro telefon jest tak zmasakrowany [ pomijając fakt, że nie wiadomo jak z tą gwarancją będzie ] to oddaj go i tyle.

Jaki ma sens naprawa domowa, skoro prędzej czy później leci na gwarancję.

// Co do zdj i filmów, sprawdzałeś wgl. czy telefon podchodzi Ci pod PCta w trybie Download Mode, lub zwykłym?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Opcje programisty mam wylaczone przeciez z kazdym restartem wszystko sie resetuje jak bylo na poczatku

Przyjac przyjma, laptopa przyjmowali bez problemow a on tez nie ma latwego zycia. Chce odzyskac swoje filmy i zdjecia dlatego to takie wazne. Nie sprawdzalem jeszcze pod usb choc mysle, ze to nic nie da, bo w sdcard0 nic nie ma, a pamiec jest niby pelna. Jutro sprawdze jak bedzie w tym trybie download (jak kojarze przycisnac home power i glosnosc w dol)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...